Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A románok miért mondják ezeket?

A románok miért mondják ezeket?

Figyelt kérdés

A románok folyton azzal jönnek, hogy mi cigányok vagyunk, vagy jobb esetben mongolok. Magyarország egy putri, pöcegödör, a magyar lányok rondák, stb.... De nem értem, én jártam Erdélyben, és alig láttam szőke embereket, ráadásul ők is magyarok voltak. A lányok többsége ronda volt, erős cigány beütéssel. Plusz, olyan falvakat láttam, amit nálunk már rég lezártak volna fertőzés miatt, lényegében az egész falu egy putri volt. Autópálya nincs, az átlagkeresetünk nagyobb(mindenki azt mondja, hogy lassan lehagynak minket, amit a látottak alapján kétlek). És ez volt Erdély, Románia legfejlettebb része.

De mikor "hungaYrians are gypsies" kommenteket olvasok, nem vágom az egészet. Ők egyáltalán tudják ezeket? Úgy érzem, hogy nekem jobb érveim lennének egy esetleges vitában. Nekem úgy jön le az egész, mintha én egy svábnak mondanám, hogy cigány :S

2009. nov. 1. 00:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is minden évben járok Erdélybe. Most is hétfőn kora reggel indulunk apával (csak ballagás miatt). És még soha nem tapasztaltam ilyet. Lehet azért, mert az országnak nem azon a részén jártam. De valóban a kérdésre válaszolva, azért, mert sokan h*lyék ott. Nem látták még valóban Magyarországot. Előítéletesek sajnos😢.
2023. máj. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!