Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok célpont? Miért...

Miért vagyok célpont? Miért érzem így magam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig úgy érzem ,ha az utcán megyek ,hogy lenéznek vagy ilyesmi. Ez azóta van ,hogy egyszer megtámadott egy cigány gyerek. Igaz megvédtem magam ,de romákkal régebben is volt konfliktusom. Általában valamit kitaláltak amivel megvádoltak és megakartak verni, szerencsére eddig mindig sikerült megvédenem magam. Pedig tök átlagos vagyok, igaz alacsony, 159 cm magas lány és 16 éves. Annak ellenére ,hogy punk a barátom és a stílust/ zenei stílust kedvelem nem horodk olyan ruhákat, bár már az acélbetétesen gondolkodtam. Nincsenek rajtam kihívó felvarrók vagy ilyesmi amivel provokálhatnám őket. Bár már rég volt ,hogy beszóltak ,belém kötöttek viszont most már mindig tartok attól ,hogy bármikor rám támadhatnak az utcán.

2013. aug. 29. 21:07
 1/2 Mirk ***** válasza:
Könnyű célpont vagy.
2013. aug. 29. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:
ÉS ,hogy ne legyek könnyű célpont? :D
2013. aug. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!