A magyarok Nimródtól származnak, vagy a zsidók származnak tőle?
Ez egy nagyon szórakoztató kérdés, csak semmi köze a politikához, inkább a mitológiához, ha lenne.
- vannak, akik szerintem a magyarok tényleg a Szíriuszról jöttek. Nézzetek szét ezen az oldalon, egy csomóan azt hiszik.
- vannak, akik azt hiszik, hogy a magyarok az Atlantiszról jöttek
- vannak, akik szerint a magyarok, mindig is itt éltek a Kárpát-medencében, és a föníciaiak is tőlük tanultak írni
- vannak, akik azt hiszik, hogy a magyarok Nimródtól származnak
- vannak, akik azt hiszik, hogy a magyarok és hunok ugyanaz a népcsoport
- vannak, akik elfogadják a finn rokonságot (a finnek pont nem)
- vannak, akik elolvasnak egy csomó történelmi, de nem áltudmományos könyvet, és az alapján próbálják kideríteni, mi az igazság, és mi csupán mese
Engem érdekel mindenféle őstörténet, nem csak a magyaroké, és kedvelem a mitológiát is, de próbálok különbséget tenni a kettő között mások lehülyézése nélkül is. Ti, ha a való életben találkoznátok, ugyanígy egymás torkának esnétek egy ilyen kérdés miatt?
Direkt a politikához raktam!
A Szíriusz az hülyeség, én hiszek a földönkívüli éleben, de hogy a magyarok vagy akár melyik nép onnan jött volna?? a másik meg hogy az tényleg egy nap!csillag.
Atlantiszról meg azt olvastam hogy az árják jöttek onnan, mi magyarok meg nem árják vagyunk, mi mindig az Eurázsiai sztyeppéken voltunk.
Az hogy a magyarok mindig itt éltek a Kárpát medencében az részben sztem igaz.
A magyarok és a hunok nem ugyan az a népcsoport, mert a mondák is úgy tartják hogy testvér népek, szóval inkább ez csak jog folytonosság.
Én a finn rokonságot nem fogadom el, a finnekkel csak együtt éltek az őseink, és én is úgy tudom hogy már nem tanítják a finnugor rokonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!