Most akkor miért is szűnik meg a Sláger Rádió?
A Danubiust nem siratom, igazából ritka xar egy rádió sztem, de a Slágert sajnálom. Azt hallottam, "fentről" jött az utasítás, tehát politikai vonzata van a dolognak. De miért? Ennyire komcsi ellenes a Sláger? Érdekes, én nem vettem észre!
Ha egy olyan rádiót szüntetnének meg aminek nincs hallgatósága, megérteném, de ezt??
Mi fog következni, a HírTV???
Szia!
nem értem mi ez a nagy hajcihő! Már évekkel ezelőtt meg akarták szüntetni a slágert , mert veszteséges volt. Ennyi. Politika...persze....pont a slágernél...:)
Nagyon sajnálom mind a kettő adót:(((
Sajnos ilyen az ország, ez is valami politikai érdek miatt lehet. Nem volt elég a TV-s kampány, hogy elhitessék az emberekkel például a H1N1 körüli dolgokat és meggazdagodhassanak a vakcinákon, most már rádiók feletti uralomra is szükség van.
S!ggfejek a parlamentben, élükön a legnagyobb s!ggfejjel.
A sláger rádiót imádom!!és mindig is szeretni fogom(L)
Nekem azt mondta apum,hogy helyette politikai adó lesz:(:(
14,5/L
Azért mert lejárt a szerződésük a frekvenciára...7éve ők, idén mások nyerték meg, ez ilyen dolog.
Miért nem adtak be jobb pályázatot?
Nincs kőbe vésve, hogy egyedül ez két "rádió" sugározhat országosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!