Mi lehet ez a '80-as évekbeli sláger?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy pont '80-as évek, de régi. Lehet '90-es évekbeli is. Én kb 1996-ban hallottam. Nagyon vidám, pörgős dal. Azt hiszem, férfihang énekli, de nem biztos. Angolul van, kiskoromban hallottam csak, amikor még nem tudtam angolul, és csak ilyen halandzsa maradt meg a fejemben, valami "vigáttivósön"... Ez a refrén egy része... Próbáltam megfejteni, mi lehet ez angolul és Google-be beírkálni, meg YouTube-ra, de nem hozott ki semmit :S Nagyon szeretném hallani, ha valakinek van bármilyen tippje, mi lehet ez, írja meg! :-)2011. ápr. 11. 22:10
1/7 anonim válasza:
Nincs valami más is róla esetleg? :\
3/7 A kérdező kommentje:
Hát a dallamát tudom még, de azt nem tudom itt megmutatni :S Azt tudom, hogy nagyon gyors, nagyon vidám, és nagyon híres, szóval nagy sláger volt, én úgy gondolom.
2011. ápr. 11. 22:23
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ez az, de azért nagyon köszi!!
2011. ápr. 11. 22:24
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó ezaaaaaazzz!!!! :D:D Köszi (L) :-) Jeeee :D
A Cotton Eyed Joe-t is pont ezen a rendezvényen hallottam először, köszi neki is a próbát :-)
2011. ápr. 11. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!