Kimentem Angliába, de mintha ezek nem is emberek lennének. Egyszerűen nem is érdekli őket, hogy az emver egy érző lény. Szerintem csak a profit érdekli őket és a lelket is kihajtják az emberből. Másoknak is vannak ilyen tapasztalatai?
"2. asztalos vagyok. 12 óráztatnak, csicskaként kezelnek, mindenért lebarmolnak. Mit csináljak?"
Kifizetnek normálisan? Akkor nincs gond. Ha még azt sem, akkor lépj le, keress mást, mert van! Én 6 éve vagyok itt, még soha nem voltam 2 hétnél tovább munka nélkül, a barátnőm szintén maximum 3 hétig volt munka nélkül, mindig talált valamit. Magyarország sem különb, ott is kidolgoztatják a beled, de meg sem fizetnek.
"Ha külföldre mentél másra ne is számíts. Mindig másodrendű állampolgárként fognak kezelni, bármit is teszel."
Ez megint nem igaz! Azonban minél jobban beszéli valaki a nyelvet, minél jobban próbál beilleszkedni, minél jobb pozícióban dolgozik, annál könnyebben elfogadják. Általában a kisegítő pozíciókban dolgozók panaszkodnak legtöbbet. lévén nekik nem megy a nyelv, emellett pedig ők nem érintkeznek helyiekkel. Én ezt tapasztaltam. Egy irodában dolgozom, fejlesztő csapat tagja vagyok, sem fizetésben, sem bánásmódban nincs különbség tétel a munkavállalók között!
"Kifizetnek, de nem vesznek emberszámba. Érted?"
Akkor mi a gond? Rendesen kifizetnek, avval meg ne törődj hogy nem foglalkoznak veled! Munkatársaid többsége milyen származású?
"Egy irodában dolgozom, fejlesztő csapat tagja vagyok, sem fizetésben, sem bánásmódban nincs különbség tétel a munkavállalók között!"
Hihető. Itthon is imádjuk a románokat.
"Munkatársaid többsége milyen származású?"
Magyarok. Ők is nagyon utálják az egészet és csal egyetlen dolgot szeretnének, hazajutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!