"A magyar emberek ezt szeretik, ezekre van szükségük! "
igen.
meg a józsi barátra, a maunika sóra, győzikére és a barátok köztre....
nem gondoltam volna, hogy ennyire lenézed a "magyar embereket"...
2009. okt. 30. 01:17
22/46 anonim válasza:
23:28 - Mint ha más csatorna nem is lenne, úgy írsz. Kb. 40 tévécsatornából lehet válogatni, és te (a sok hülyével egyetemben) kiválasztod a legsilányabbakat...
Nem tudom, nézted-e valaha pl. A nagy házalakítást, vagy az Állatrendőrséget, A föld legviccesebb állatait, a Myth Busterst, vagy egy Disney sorozatot, vagy még sorolhatnám, nekem ezek a kedvenceim, és nem az általad imádott szennycsatornákon mennek.
2009. okt. 30. 08:42
23/46 anonim válasza:
Milyen szalagot kell hordani?
Én nem hallgattam egyiket se de ez azért engem is felháborít!!!!
2009. okt. 30. 09:01
24/46 A kérdező kommentje:
Állítólag a Danubius a kék, a Sláger a piros színű szalag kocsikon, bicikliken, ruhákon, de látom, hogy itt nem szeretik sokan ezt a két rádiót.
2009. okt. 30. 10:21
25/46 anonim válasza:
22:42: Te meg menj Izraelbe, és akár pedofil is lehetsz, tisztelni fognak érte.
2009. okt. 30. 10:42
26/46 anonim válasza:
23:28: Költözz el te köcsög, nehogy már a normális emberek takarodjanak az országból.....
2009. okt. 30. 10:45
27/46 anonim válasza:
A válaszolók 90%-a nem a kérdésre válaszolt!
Én kiteszem a szalagot, szeretem mind a két rádiót és nem örülök a döntésnek!!!
Nem fogok semmilyen szalagot hordani, én nem szeretem se a Danubiust se a Slágert. A kérdésre válaszoltam. Végre 2 bulvárral kevesebb lenne.
2009. okt. 30. 11:23
30/46 anonim válasza:
Egyébként meg megsúgnám, simán belehetne szüntetni az RTL-től kezdve a TV2-n át minden szennyt adót, hisz sok valós információt elhallgatnak az emberek előtt, vagy tévesen közlik le. Mi ez, ha nem félrevezetés? Ugyanez vonatkozik a Danubiusra és a Lágerre is. Itt már nem arról van szó, hogy, ha nem tetszik nem nézem (arról nem is beszélve, hogy az RTL-en, TV2-n sokszor tapasztaltam már, hogy még a Magyar Himnusz sem képesek normálisan leadni, nemhogy 2 részre szakítanák és betennének egy reklámot, hisz úgyis olyan ki@szott hosszú) ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!