Fogsz valamilyen szalagot hordani a Danubius és a Sláger rádió mellett állva?
végülis a szlovákok csak a fél országunkat lopták el, és már a történelmünket is a sajátuknak hazudják...
egyébként nem. Egyiket se hallgattam, nem is nagyon érdekel, hogy mi lesz a helyén.
Nem fogok szalagot viselni de azért én se vagyok oda a döntésért.
Egyik válaszolónak meg üzenem hogy egy felmérés szerint a Szlovák a világ legnehezebb nyelve. (7. a magyar)
Én sajnálom őket!Rengetegen nem értik a a Bochiék és a Balázsék humorát!
És most "Boldogok, a lelki szegények.." ,de én nem!És sokan vannak még ezzel így!Mert értették a mondanivalójukat!.................
"...Rengetegen nem értik a a Bochiék és a Balázsék humorát!..."
kiknek a mijét???
Hiába szüntetik meg ezt a két normális zenés vicces rádiót, az emberek még így sem fogják a helyette lévő politikai rádiókat hallgatni.
Így csak az állam szív, hisz kevesebb bevétele lesz, azaz mi!
Ez olyan, mint hogyha beszüntetnénk az RTL-t és a TV2-t, akkor sem néznék az emberek a Spektrumot és a National Geographicot helyette. Hanem a Cool Tv-t és az MTV-t mondjuk!
Igen, jó zenék voltak rajta. Inkább zenét hallgatnék, mint politikai műsorokat.
A Slágert, a Danubiust, a TV2-t és az RTL-t több millióan hallgatják illetve nézik! Akinek nem tetszik, hogy ezek a műsorok a népszerűek, az nézzen mást vagy költözzön el!
A magyar emberek ezt szeretik, ezekre van szükségük!
Akár tetszik a politikának, akár nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!