Tényleg megszűnik a Sláger Rádió, vagy csak átalakul?
Megszűnik. :'(
Mondták, miközben ment a hírek, hogy valami idióta politikai beszélgetős műsor lesz helyette. :'(
Remélem valahogy megoldják, hogy legyenek, mert ez szemétség!
Első vagyok, ezt be akartam linkelni:
Valahogy fel kéne lázadni, mert ez gusztustalan, amit tettek!
Megszűnik, legalábbis nagyon úgy néz ki.
Személy szerint én rádiocafe- hallgató vagyok, így én ennek örülök.
Én is sajnálom a rádiókat, mindkettőt szerettem, habár ritkán volt időm hallgatni.
DE!
Itt nem az a lényeg, hogy megszűnik két népszerű országos adó, hanem az, AHOGY megszűnik! Kissé ijesztő, hogy a politika egy ilyen, egész lakosságot érintő kérdésben teljhatalmúlag és következmények nélkül dönthet! Ez engem valahogy egy korábbi rendszerre emlékeztet...
"Kissé ijesztő, hogy a politika egy ilyen, egész lakosságot érintő kérdésben teljhatalmúlag és következmények nélkül dönthet! "
A politika általában a lakosságot érintő kérdésekkel foglalkozik, szóval kár csodálkozni.
Időnként újrapályáztatják a rádiókat a frekvenciákért. Slágerék vesztettek. Ez van.
Hát azért nem kell meglepődni, hogy a politika egész lakosságot érintő intézkedést hoz...
Majd' minden intézkedése ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!