Jól tettem vagy teljesen felesleges hülyeség volt?
Előző kivételével szerintem minden válaszoló némileg mellébeszél.
Értem mi a gondod, én is voltam így, néha ma is felmerül egy-egy beszerzéssel kapcsolatban az az érzés, amiről írsz. Igazad van, ezt nem engedheted meg, és nagyon jó, hogy ezzel teljesen tisztában vagy. Szerintem olyan ember válik belőled (vagy már vált is), aki tud bánni a pénzzel, és ehhez gratulálok, mert kisebbségben vannak akik felelősen gondolkoznak e téren.
Az a hely nem a te pénztárcádnak van fenntartva. Ez így igaz, mégha egyes válaszolók ezt elkenik is. Ettől nem kell az embernek kisebbségi érzésben lenni, vagy kevéssé értékesnek gondolni magát. Higgyük már el tényleg, hogy nem a pénztárcája minősíti az ember értékét.
Döntsd el, ilyen gyakran és milyen értékben engedsz meg magadnak egy-egy ilyen kiruccanást. Én a cukrászdával vagyok így. Mondhatod pl. hogy félévente 2000.- Ft. Így részed is van benne, meg nem is terheled meg a kasszát túlságosan.
Benned van egy fék az anyagiakat illetően, és örülj ennek! Nem lesz belőled egy eladósodott kiszolgáltatott ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!