Jól tettem vagy teljesen felesleges hülyeség volt?
jaj, ne csinálj már ebből ügyet.
jól tetted, hogy kipróbáltad.
és legyen több önbizalmad. ha szakmunkás leszel sem biztos, hogy nem fogsz tudni dőzsölni, menj ki külföldre dolgozni, nagyon szép fizetések vannak ott a szakmunkásoknak.
Nincs ezzel semmi baj.
900 Ft a 2 teqilla? Az nem is olyan gáz, én múltkor 650-ért ittam egyet.
900Ft-ba senki nem fog belehalni, legalább megérezted milyen a gazdag élet.
ezt most úgy érted, hogy lelkiismeret furdalásod van az miatt, hogy annyi pénzt hagytál ott két tequilára, vagy az miatt, hogy te "csak" két szakmunkás kölyke vagy, és mi jogon iszol te tequilát?
Na figyelj most kicsit rám, és csak rám!
- a diplomával nem jár műveltség, és nincs olyan, hogy "ÉN CSAK"!
- ott, és akkor iszol, ahol neked jólesik, amig nem vagy részeg, és ki tudod fizetni!
- egyszer régen mondta nekem valaki, hogy látott már diplomást, aki nem tudott semmit, és látott olyan szakmunkást is, akinek egyből három diplomát ki lehetett volna osztani!
És most kezd el magad sürgősen megbecsülni, mert hogyan várnád el másoktól, hogy tisztelettel viselkedjenek veled, ha te magad sem becsülöd magad semmire!
Az a pénz is ami a te zsebedben van ér annyit, mint bárki más pénze, esetleg gyorsabban elfogy, mint a másé, de használd ki, és élvezd az életet, nem okvetlenül kell mindent a pénzen keresztül nézni!
Egyáltalán nem biztos, hogy te is "csak" szakmunkás leszel. Vagy ha az is leszel, attól később még lehetsz akár igazgató is! :) De ha mégis "csak szakmunkás" maradnál, a lényeg, hogy ember is maradsz, amilyen most vagy! Ez talán a legfontosabb. És a kérdésre a válasz: Nem, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, az ember sok mindent kipróbál, hogy megtudja milyen érzés.
Ezzel nem ártottál senkinek, viszont gazdagabb lettél egy érzéssel! :)
Öregem, te egy nagyon jó ember vagy.
Legyen önbizalmad, és hidd el, hogy te is ugyan annyit (ha nem többet) érsz, mint a minden nap martinit szürcsölgető ficsúrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!