Miért ismétlődik velem mindig ez és mi lenne a megoldás?
Mindig az van, hogy jóban vagyok egy emberrel (de nagyon nagyon sok barátommal megtörtént ez), nagyno bizalmasak vagyunk egymással, tényleg. Aztán valami történik, engem más is érdekelni fog, vagy több tapasztalatom lesz egy téren, kicsit felnövök a feladatokhoz. Ezután már teljesen kiismertem azt a személyt, és már nem tudunk egymásnak többet adni, egyszerűen már nem érzem magam önmagamnak sem, gyerekesnek, naivnak, éretlennek tűnik utána az a személy, és utána fárasztó lesz vele lenni.
Ez ugye sokmindenkivel megtörtént már és az a helyzet hogy kezd ez lenni az osztálybéli barátaimmal is. Nincs nagyon osztályközösség, nagyobb klikkekben vagyunk, de nincs nagyon összetartás, a suli miatt vagyunk inkább együtt, pl egész nyáron csak 2-3 ember külön-külön találkozgat egyszer egyszer és ennyi. Az utóbbi fél évben egyre többet voltam bulizni (ivás), füveztem, smártoltam, stb. úgy érzem kinyílt előttem a világ, szóval valamilyen szinten boldog vagyok. Ugyanakkor velük egyáltalán nem vagyok el, az ő témáik a sztárok, filmek, a suli, idióta helyzetek és vicces jelenetek. Ezek engem nemigen hoznak lázba (eddig sem annyira), csak egy mélyebb szinten. Nem nagyon lehet velük beszélgetni a világ dolgairól, komolyabb témákról, önmagunkról. Ha valamilyen kérdezőset játszunk, ahol nagyon intim kérdésekre kell felelni, nem mondok soha semmit, meg nem mondom el hogy mit csináltam bulikon, mert egyszerűen az lenne, hogy hallgatják, és ennyi, utána megbeszélnék h amikor megismertek nem voltam ilyen (már akkor sem volt elég ami volt) és ennyi, de nem mondanák el az őszinte véleményüket. Egy igazi problémát nem tudok megbeszélni velük... Ha vonaton utazunk együtt, egyszerűen letagadnám őket és forgatom a szemeimet, és próbálok nagyon úgy viselkedni mint aki nem közéjük tartozik, mert nagyon idegesítőek és gyerekesen viselkednek. A gondolkodásmódjuk is az, és ezt unom...
Mit tegyek? Legszívesebben elmennék a suliból, mert az osztályban ez már kialakult, nem lenne mással lennem.
15L
meg így tudom mi a séma..
új barátok-új élmények-önbizalom, kiegyensúlyozottság-a gyakorlatias dolgok elutasítása, elhanyagolása-zavart énkép-elégedetlenség a környezettel-unalom-2-3 napig tartó mély depressszió, melankólia, önmarcangolás, önutálat-a változásra való kedv-új barátok
mindig ez a séma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!