Miért ilyen az osztálytársam?
Az egyik osztálytársam szinte alig köszön nekem.Volt mikor meglepően normálisan köszönt ,de legtöbbször sehogy.
Már lehet nem is fogok neki a köszönni.
A másik,szerintem rendes azzal a 3 emberrel az osztályból,meg pár vagy 2 fiúval,de amúgy nem veszem észre hogy mások is érdekelnék.
Meg,valahogy ellenszenves nekem.Év elejétől az volt.Mint aki megérzi,meg hát volt mikor velem se volt olyan normális.De valamikor meg tényleg rendesnek tűnt.
Szerintetek én hogy álljak hozzá?
Amúgy van 2 olyan csaj akikkel ő is jóban van,meg akiket én is kedvelek,de ha odamennék a "közösbe" akkor biztos furcsán nézne.Vagy,épp ez a megoldás?
Már amúgy néha én se köszöntem neki,ma pl. igen,de ma se köszönt.
Nem tudom mennyire látom rosszul,de vagy én vagyok túl negatív,rossz jellemmel,kisugárzással rendelkező,vagy ő a rossz akinek nem vagyok szimpi.
(Mondjuk ha nem is vagyok,köszönni lehetne.Bár nem sok mindent tettem ellene.Semmit.)
Egyébként annyi pozitív van talán benne,hogy nem nyilvános az egész.Szóval,ha nem is vagyok neki szimpi,akkor se kürtöli szét,meg nem piszkál.
(Ez inkább ilyen "csendes" , "felszín alatti" vagy nem tudom hogy mondjam.Nem nyilvános.)
Csak simán egy tinédzser...
Neked meg, gondolom, tetszik az ismeretlensége, a rejtélyessége és az hogy ő valahogy új számodra, és az új vonzza az embereket, főleg a fiatalokat. ( mivel, ahogy értem a szövegből, nem nagyon beszéltek ebből következtetek. ha nem így van, hát bocsi)
Az hogy, vagy épp köszön, vagy nem, szerintem attól függ, hogy milyen a kedve, észrevesz-e meg ilyenek. Nem miattad van.
Ne vedd fel, amit mond, ha mond valami "olyat", vagy ha nem köszön.
Te nem vagy túl negatív ez nem ilyen. Az iskolában létrejönnek a különböző klikkek, vagy bekerülsz, vagy nem, de szerintem ne tegyél semmit, amit nem tennél, amúgy is, csak azért, hogy bekerülj egy klikkbe. nem éri meg. ( pl. dohányzás, ivás) ne változz meg a kedvükért.
én is átmentem ilyenen, és kiforrta magát az egész.
veled minden oké, az illetővel is, egyszerűen csak fiatalok vagytok és nem tudjátok, hogy álljatok a másikhoz. szerintem ennyi.
tévedhetek, nem vagyok hűdebölcs, de remélem, hogy segíthettem.
legyél kedves vele, köszönj neki szépen, hangosan, ahogy tanultuk alsóban :P
Köszi a választ :)
Szerintem igazad lehet.Megpróbálok úgy viselkedni mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!