A facebook-ra szeretném beírni a jelenlegi foglalkozásomat. Hogyan lehet ezt? Azt hittem egyértelmű lesz.
Figyelt kérdés
Belépek az adatlapra. Olyan lehetőség van, hogy Itt dolgoztam (tehát múltidőben), illetve iskolákat lehet beírni. De nem bírni lehet, hanem kiválasztani a facebook-on már eleve létező cégek, iskolák stb. között. De ha én csak egy foglalkozást szeretnék beírni vagy netán a facebook-on nem létező céget, akkor azt jelen tudásom szerint nem lehet. Szerintetek hogyan lehet? Köszönöm.2013. aug. 15. 12:30
1/2 anonim válasza:
Amikor felkínálja a már létező cégeket, legalul ott van, amit te gépeltél éppen. Kattints arra. Utána még további lehetőségek is bejönnek (beosztás, stb.).
2/2 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy téged kell kérdezni, sikerült is. Köszi :)
2013. aug. 15. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!