Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy változzak meg, hogy...

Hogy változzak meg, hogy kezdjek végre új életet? Hogy tudnék felülkerekedni a jelenlegi életemen?

Figyelt kérdés

A napokban töltöttem a 19. életévemet. Azon kaptam magam, hogy az elmúlt években semmit sem változtam. A tinédzser korom nagy részét egyedül töltöttem itthon a gép előtt.

Most érettségi előtt állok. A középiskolában mindig rossz tanuló voltam. Ketteseknél jobb jegyet sosem szereztem, ezért utolsó évemet esti iskolában kezdtem hátha jobban össze tudom magam szedni, de sajnos nem így lett.

Ez a 7. hónap amit egyhuzamban itthon vagyok (júliustól). A tanulást azóta halazgatom (egyik napról a másikra). Számomra ez hihetetlen frusztráló. Vissza tekintek az elmúlt évimre és csak nagy ürességet látok. Folyton azon rágódom, hogy mi lett volna, ha ..., mit csinálhattam volna másképpen. Lehet, hogy ez másoknak nem tűnik nagy gondnak és egyszerűen csak odabökik, hogy lusta vagyok, de képtelen vagyok kiszállni ebből a malomból. Hogy hívják, ezt az érzést? Hogy tudnék felülkerekedni rajta?

Nem tudom mi van velem, úgy érzem, hogy kimaradt a tinédzser korom.

2013. febr. 6. 22:44
 1/2 anonim válasza:
Szerezz olyan barátokat akik motiválnak, bíztatnak, inspirálnak. Kezdetnek tűzz ki magad elé apró célokat. Kislépésekben próbálj előre haladni. A célok nagyon fontosak!
2013. febr. 6. 23:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogd magad és cselekedj. Kezdj el tanulni, eljárni valahová, mondjuk kezdj el valamilyen sportot vagy iratkozz be egy tanfolyamra, ez egyben egy lehetőség arra is, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Neked kell cselekedned, az élet nem fog megvárni.
2013. febr. 7. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!