Mit gondoltok erről? :S (lent)
24
Szüleinek adta be, hogy Németországba megy vigyázni kolleganőjének a gyerekére. Még fel is ment vonattal Pestre, mert azt mondta, hogy repülővel megy néemtbe, miközben busszal görögbe, közbe a itt ment keresztül a busz, ahol lakik. Elvitt a gyereknek színezőket, meg ajándékokat, aztán később megtaláltuk az ágyneműtartójába :S
Mindig sokat gondolkodtam azon, hogy egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy beleszóljanak mások életébe...
Én a tesóméba sem szólok bele. Megmondom a véleményemet a dolgairól, utána már az ő döntése, hogy megfogadja-e a tanácsot, vagy nem. Ha nem, akkor nem fogok nyomozgatni utána meg rimánkodni neki, hogy ne tegye. Az ő élete.
Egyébként meg ha k*rválkodásra kényszerítik, hát arra kényszerítik. Az ő döntése volt, hogy odamegy, így vállalja is a következményeket. Pláne, hogy tudja, hogy "alvilági" a társaság.
Szerintem tartsd tiszteletben a döntését te is. Én ezt tenném.
Mar tegnap is feltettel egy ilyen kerdest, de lehet hogy tobbet is, en csak egyet olvastam a Gorogos White Angelest.
Most oszinten, akarkid is neked az illetod, mi kozod van hozza? Gondolom, valami kis ismerosod lehet, szomszedod vagy a lakoteleprol valaki, tehat nem a rokonod. Mi kozod van neked barkinek is az eletehez??? Probalj meg felnoni, es akar te is lepjel le, menjel ki kulfoldre.
A lany olyan munkat ment ki vallalni, lehet hogy tancosno, hogy szegyelli elmondani otthon, es foleg az ilyen emberek miatt, mint te is vagy.
O elete, o tudja, hogy mire van szuksege, mitol lesz boldog.
Gondolom, hogy nem menedzsernek ment ki, hanem szegyenli a munkajat, ez egyertelmu, a testebol el.
Elni es elni hagyni!!! Te mar nagykoru vagy amugy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!