Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? :S (lent)

Mit gondoltok erről? :S (lent)

Figyelt kérdés
Szóval...Van egy ismerősöm (közeli ismerős). Itthon azt mondta hogy kimegy Németországba egy volt kolléganőjének a gyerekére vigyázni. Végig abba a tudatba voltunk, hogy Münchenben van. (Szombaton ment)aztán tegnap (hétfő) feljött MSN-re , és mondta hogy Görögországba ment (Nafplionba). Erről nekem már beszélt korábban is, mert eredetileg úgy volt, hogy 17-én megy ki, de lebeszéltem, mert ÁLLÍTÓLAG valami White Angel nevű helyre ment volna dolgozni. Naponta kapott volna 60-100 €-t (munkától függően) azért, hogy Welcome drinkeket szolgáljon fel. És az egész nagyon gyanús volt nekem, elmondtam a véleményem, és eljátszotta, hogy igazam van, nem sokkal később meg bejelentette, hogy megy Németbe. És most görögbe van :S Telefonon írt smst hogy mi az új száma, a görög, de azon nem lehet elérni. A társaság, akikkel van nagyon "alvilági", ő is tudja, ezért is nem mondta el nekünk, hogy oda megy... Most mit lehet tenni ilyekor? Félek, hogy elrabolják, vagy k.rvát kényszerítenek belőle (ha idáig nem tették:S) mert egyébként szép, szőke, stb... :S
2009. okt. 27. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves? Szülők?
2009. okt. 27. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:

24

Szüleinek adta be, hogy Németországba megy vigyázni kolleganőjének a gyerekére. Még fel is ment vonattal Pestre, mert azt mondta, hogy repülővel megy néemtbe, miközben busszal görögbe, közbe a itt ment keresztül a busz, ahol lakik. Elvitt a gyereknek színezőket, meg ajándékokat, aztán később megtaláltuk az ágyneműtartójába :S

2009. okt. 27. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Mindig sokat gondolkodtam azon, hogy egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy beleszóljanak mások életébe...

Én a tesóméba sem szólok bele. Megmondom a véleményemet a dolgairól, utána már az ő döntése, hogy megfogadja-e a tanácsot, vagy nem. Ha nem, akkor nem fogok nyomozgatni utána meg rimánkodni neki, hogy ne tegye. Az ő élete.

Egyébként meg ha k*rválkodásra kényszerítik, hát arra kényszerítik. Az ő döntése volt, hogy odamegy, így vállalja is a következményeket. Pláne, hogy tudja, hogy "alvilági" a társaság.

Szerintem tartsd tiszteletben a döntését te is. Én ezt tenném.

2009. okt. 27. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember, ő döntött így.
2009. okt. 27. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj,de nagyon valószínű,hogy nem kis sapkákat kell majd kötögetnie,hanem a férfiakat kell majd kielégítenie pénzért..persze ő ebből nem sokat fog kapni,de hát 24 évesen lehetett volna annyi esze(főleg,hogy tudja nem jó emberkék azok akinek dolgozik),hogy nem a szép szeméért alkalmazzák...Az ő döntése..Ezt az életet választotta,így felesleges neki segíteni,hisz eleve nem kért senki segítségéből...
2009. okt. 27. 12:39
 6/9 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%
Elég egyértelműnek tűnik az ügy számomra, csak a kényszerítésben nem vagyok biztos :-) Bocs.
2009. okt. 27. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mar tegnap is feltettel egy ilyen kerdest, de lehet hogy tobbet is, en csak egyet olvastam a Gorogos White Angelest.

Most oszinten, akarkid is neked az illetod, mi kozod van hozza? Gondolom, valami kis ismerosod lehet, szomszedod vagy a lakoteleprol valaki, tehat nem a rokonod. Mi kozod van neked barkinek is az eletehez??? Probalj meg felnoni, es akar te is lepjel le, menjel ki kulfoldre.

A lany olyan munkat ment ki vallalni, lehet hogy tancosno, hogy szegyelli elmondani otthon, es foleg az ilyen emberek miatt, mint te is vagy.

O elete, o tudja, hogy mire van szuksege, mitol lesz boldog.

Gondolom, hogy nem menedzsernek ment ki, hanem szegyenli a munkajat, ez egyertelmu, a testebol el.

Elni es elni hagyni!!! Te mar nagykoru vagy amugy?

2009. okt. 27. 14:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de nem vagyok sem a szomszéd, sem a lakótelepről valaki hanem egy NAGYON-NAGYON KÖZELI HOZZÁTARTOZÓJA. És nem tudom hogy te hogy reagálnál, ha mondjuk a te lányod, vagy testvéred, vagy valakid akid számodra nagyon fontos átvágna, és azt sem tudod, hogy a világ melyik részén keresd, mert jelek szerint lehet németben, svájcban, görögben de akár még kínában is... És az az ilyenek általában nem úgy szoktak lenni, hogy megunja az illető, és fogja magát eljön... -_-"
2009. okt. 27. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én hagynám, hogy azt tegye, amit akar, és nem próbálnék beleavatkozni az életébe. Még akkor sem, ha éppen a testvérem lenne. Sőt, pont azért, mivel a testvérem, még inkább tiszteletben tartanám a döntését.
2009. okt. 28. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!