Mostmár ténleg elegem van ebből? Lesz változás
Szóval nem rég találtam ezt a Linket , 20 éves vagyok szóval én mindig is vágytam ilyen edzésre hogy megvédhessem magam vagy a barátnőm "A kötekedös Népségtől" Bár nincs a közelben szóval nem lett belőle semmi. És erre mit láttok.
Az egész országban bokszolni tanítaná a cigányokat a Fidesz
További részletek: [link]
Hát komolyan , ezzek boxolás nélkül is gyilkológépek, most ha ilyenre fognak járni 30E Terminátort szabadít el az órszág , Ez komolyan mi ? Igyis Terrorba tartanak. Mindegyik csak csordában kemény. Anyira, de anyira elegem van mostmár ennek legyen vége! Tegnap este biciklizzek és akkor is beszól az egyik cigány aki májusban akkart megkéselni, az srác is kondi terembe jár de hagy fejlödjön még box térren is! Hogy lehetne itt változás évesen átt szenvedtem tőllűk a suliba , miattúk alakult a szorongásom is! Azért vagyok ilyen Dűhkitöréses.
http://www.youtube.com/watch?v=o-6C9FU1zI4
Van róla videó is!
idézem : " harcra tanítani EZEKET???A Magyarokat mért nem támogatják a tanulásban és a kűzdősportokban?a saját hazánkban diszkriminálnak minket!:( "
Igaz van...
Énse vagyok cigánygyülölö, csak elegem van a terrorbol + ami itt folyik! Teljes mértékben igazad van ha boxolni járnak
még veszélyesebbek lesznek és nem láttom értelmét ennek az egésznek! Max anyi hogy könyebben vernek meg vagy rabolnak ki! Ezzel mivel lesz jobb a beileszkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!