Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha lány vagyok, mindent...

Ha lány vagyok, mindent megkaphatok?

Figyelt kérdés

Leszögezném, nem vagyok elkényeztetett leányka, sőt, egyáltalán nem vagyunk gazdagok!

Szóval, azt vettem észre, hogt várkire tudok hatni, ha szeretnék valamit. Jó párszor elértem már, hogy meghívjanak kajálni, és visszafizetnem sem kellett. Nemrég más kifizetett helyettem egy pólót. Még a legnagyobb ellenségemet (én nem utálom, de ő állítólag igen) is sikerült behálóznom, hogy a büfében vegyen nekem kaját. :o És nemrég egy fiú ki akarta fizetni helyettem a több, mint 10.000 Ft-os koncertjegyet, de nem fogadtam el természetesen.

Hogy lehetséges? Jó, mindig kedves vagyok, meg aranyos másokkal, de elég egy cuki nézés, és máris megkapom, amit akarom.

2013. aug. 7. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A nők is és a férfiak is megkaphatnak mindent, amit akarnak. Csak simulékonynak kell lenni...
2013. aug. 7. 21:15
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Nyugi, majd benyújtják a számlát...

Tanuld meg: ingyen ebéd nincs.

Sehol.

2013. aug. 7. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez majdnem így van.

De ez nem azt jelenti, hogy kihasználhatod az elfajzott társadalmat, mint valami rabszolgát.

Ez nem csak azért van, mert lány vagy, hanem azért, mert ilyenek a körülötted lévő emberek.

Szóval ne élj vissza mások retardáltságával.

2013. aug. 7. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
küldenél magadról képet?
2013. aug. 7. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt egyszer el lehet játszani mindenkivel, ha kellően csinos vagy. Talán másodjára is. De harmadjára már benyújtják a számlát, ha érted mire gondolok.
2013. aug. 7. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Van, akivel kölcsönösen hívogatjuk meg egymást a büfében, de pár ember máe meghívott úgyn hogy nem kellett fizetnem.

Igyekszem nem visszaélni ezzel. Nem is,úgy könyörgök, hogy "lééci, vedd meg ezt!!", Hanem csak sajnálkozom, hogy nem tudok megvenni valamit, mert nincs nálam pénz, és megkapom. Ilyenkor mindig csodálkozom.

Amúgy nem vagyok egy szépség, ezért id furcsállom a dolgot. Inkább cuki vagyok, személyiségre is.

2013. aug. 8. 01:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy benned van valami. Lehet, hogy az ismerőseidben, és ez nem feltétlenül rossz tulajdonság a részükről.

Azt, hogy kaját, ruhát vagy mást vesz valaki egy olyan embernek, aki nem áll jól anyagilag, anélkül, hogy az illetőnek vissza kellene fizetni, jótékonyságnak hívják, és nagyon szép dolog. Amikor valaki meghív kajálni egy rosszabb anyagi helyzetben levő embert anélkül, hogy bármit is várna cserébe, az hasonló ahhoz, amikor pénzt ad egy koldusnak, vagy átutal egy összeget egy jótékonysági szervezetnek, vagy vért ad.

Simán lehet, hogy az ismerőseid egyszerűen jótékonyak. Tiszteletben tartják, hogy nem vagytok jó anyagi helyzetben, így néha tesznek érted ezt-azt. Ennek inkább örülj, mert nem minden ember ilyen kedves és önzetlen ám.

2013. aug. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!