Mit lehet egy naplóba írni?
Azt irj bele amit akarsz. Altalaban azt irjak bele az emberek amit ereznek, milyen volt a napjuk, mit csinaltak, hol voltak, ki tetszik nekik stb, de ez egyenfuggo. Nekem pl van par lap a naplomben amibe csak idezeteket irok vagy a celjaimat, almaimat es vannak oldalak ahova csak beragasztok dolgokat. Pl meghivo, kepek, kivagasok. En nem szoktam ugy kezdeni a naplom, hogy kedves naplom, hanem csak leirom a datumot es megy a dolog magatol.
Azt ajanlom neked, hogy valassz egy szimpatikus fuzetet vagy ha a netten irod szerkeszd meg ugy a blogod, hogy szimpatikus legyen, s azt es ugy irj bele ahogy es amit akarsz. Ez jonni fog maagtol.
-a veled és a hozzád közel állókkal történő fontosabb dolgokat (pl. megszületett a kisöcsém, a nagyi elköltözött, kitűnő lettem év végén)
-a környezetedben történő fontosabb dolgokat (pl. árvíz, hőségriadó, kormányváltás, feltalálták a spanyolviaszt)
-azokat a dolgokat, amelyek foglalkoztatnak téged, amin sokat gondolkozol (mi volt előbb: tyúk vagy tojás, elkezdtem héberül tanulni, összevesztünk a Józsival)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!