Ingyen adjak egy hét-és fél oldalas receptet két gazdag embernek?
Személyre szabottan készítettem egy túlsúlyos házaspárnak egy hét-és fél oldalas fogyókúrás receptet. Redesen behizelegték magukat nálam, ezért először nem is gondoltam honoráriumra.
Aztán nagyon berágtam. Tíz napig nem is válaszolt a nő a munkámra és közben azt is megtudtam, hogy jó módú állatorvosok. Ráírtam, mire erre-arra hivatkozott és azt írta: "A Jó Isten áldjon meg a jóságodért." Én pedig küldtem neki egy számlaszámot és kértem, hogy legyen szíves honorálja a munkámat. Összeget nem írtam, rábíztam, mennyit utal. Azóta síri csend. Mit tehetnék, hogy egy méltányos összeget legalább fizessenek?
Amit írtál abból nem derül ki az események sorrendje. Most akkor volt egy első recept ami előtt meg volt beszélve hogy ezért fizet? A másodiknál ugyanez hogy volt?
Ha megmondtad neki, hogy soha senki nem fizetett neked és tőle sem kéred, akkor miért vársz pénzt?
Aztán ezért mert nekik meg se kottyanna a 2000.- ettől még nem köteles fizetni.
A lényeg az nem volt igazán tiszta vagyis ez az előzetes egyezség hogy fizet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!