Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ehhez az...

Ti mit szóltok ehhez az index.hu cikkhez?

Figyelt kérdés

Miért kell csak cigányoknak tábort szervezni? Semmi gondom velük, tanuljanak stb. segítsék is azokat akik akarnak tanulni de a magyarokat is!

[link]

Csak én érzem megint azt,hogy ez egy undorító cikk? Megint a náci bácsi, a szegény cigány lány akit direkt szivattak az egyetemen stb. ?

2013. aug. 3. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
"Náci bácsi", na itt felröhögtem. A régi cigánytáborok jobbak voltak, bár azokat tényleg náci bácsi vezette.
2013. aug. 3. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

'A cél, hogy a társadalom legelnyomottabb rétege is hallatni tudja a hangját a médián keresztül és esélye legyen ebben a szakmában.'

Höh, elnyomott. Durva. :)

2013. aug. 4. 01:19
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Én azért igenis sajnálom azokat a normális cigányokat, akiket a többihez suvasztanak. Igenis még ha kevesen is, de vannak, akik tanulni, dolgozni szeretnének, rendesek, de egy kalap alá veszik a többi idiótával. Könnyű azt mondani egy népcsoportról, hogy az összeset ki kéne irtani, de mindannyian emberek vagyunk, csak származásból le lehet szűrni bizonyos dolgokat elég nagy valószínűséggel, de úgyis csak akkor tudod meg milyen, ha megismerted. Ők legalább tesznek valamit azért, hogy jobb életük legyen, jó lenne, ha több cigány is követné a példájukat.
2013. aug. 4. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazábol itt a kérdés nem ez volt. Számomra az felháborító, hogy csak cigányoknak szervezték meg. Szerinted magyarból nincs olyan aki nem tud kitörni a nyomorból, akár intézetis a gyerek stb.? És a másik az, hogy mégis mennyire életszerű , hogy egy EGYETEMI tanár, professzor csak azért száll rá egy tanulóra mert cigány. Szerintem ilyen nincs. A másik meg, hogy média és kommunikációval ne álmodjanak már munkáról mert ez slágerszak (volt/van). Nem azért nem fog elhelyezkedni mert cigány hanem mert a diplomás újságíró, média anyámkínja se talál munkát. Szerintem. Amúgy írásoddal egyetértek, de tegyük hozzá, hogy egyetemista lennék de nincs pénzem rá, szóval nem tudom elkezdeni! Akkor én már nem is érdemlem meg a kitörési lehetőséget mert fehér vagyok?
2013. aug. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!