Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy HÍRESSÉGGEL...

Hogy lehet egy HÍRESSÉGGEL KAPCSOLATBA LÉPNI? személyes ügy, nem rajongói! Többi lent, hogy miért lenne fontos!

Figyelt kérdés
magyarországon élek, de amerikából jövök. amíg ott éltem sok barátom volt. volt egy fiú, aki tök átlagos volt, LEGJOBB BARÁTOM VOLT. pár éve keresem már, mert van valami nagyon fontos dolog, amit tudnia kéne. de minden akkori elérhetősége megszűnt. nem értettem. láttam a tvbe pár hete és már értem, hogy azért szűnt meg minden és a címe sem a régi,mert időközben karrierje lett. nem haraggal váltunk el. csak nekünk költöznünk kellett és elhidegültünk egymástól. mindent felkutattam már előtte, de így hogy híres hát még nehezebb. rengeteg kamu cím, szám és közösségije van, ahol kiadók vagy menedzserek irogatnak csak ki és semmire sem válaszolnak. csak rajongói levelet tudnék neki irni, azt meg minek? nagyon fontos lenne, 4 éve keresi a család!!!! hogy léphetek vele kapcsolatba?

2013. aug. 2. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Írd körül kiről van szó és nem kizárt, hogy akad olyan, aki tud segíteni. Így nagyon távoli, de megígérem, hogyha ismerem, segítek.
2013. aug. 2. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
ha kiírnád, hogy ki az, talán akadna valaki, aki személyesen ismeri
2013. aug. 2. 23:23
 3/9 A kérdező kommentje:
mivel amerikai szerintem kevesen. nem szívesen írom ki, de ha ez segít: Ross Lynch. magyarországon most kezd ismert lenni, nem tudtam, hogy amerikában ő már rég híres... a Jetixen ment valami sorozat, abba volt benne. azonnal fölismertem, meg kiírták a nevét.
2013. aug. 2. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Képzelem mennyi személyes ügyeitek lehetnek!:) És nyilván semmi rajongás nincs benne. Nem is tizenéves lány vagy, aki tudná mi az a rajongás...:))
2013. aug. 3. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:

??

nem viccelek, tényleg szükségem volna segítségre. ismertem Lynchéket, de azóta szinte eltűntek és nemrég láttam a tvbe Rosst. ha rajongó lennék, írnék egy levelet és kész, boldog vagyok. magyarországon semmi hír nincs leadva az amerikai hírsségekről, honnan tudhattam volna hogy a gyerektáncosból télleg lesz valami?

2013. aug. 3. 14:58
 6/9 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁ te ismerted Ross-t??Imádom őt.És nem csak mostanában vált híressé Magyarországon...de mind1.Mikor költöztetek Magyarországra???Ja igen és ma már van egy R5 nevű bandájuk.És ez a hivatalos ask.fm-je Rossnak: [link]
2014. febr. 22. 18:42
 7/9 Fannii Lynch válasza:
Én tudnék neked segíteni, de egészen biztos, hogy igaz a sztori?! Végül is, ezt bárki állíthatja. :D
2014. febr. 22. 18:51
 8/9 anonim válasza:
Jetix Magyarországon? Szívem, el vagy csúszva pár évvel....
2014. febr. 22. 19:57
 9/9 Fannii Lynch válasza:
Ross-nak nincs ask.fm-je. xD
2014. jún. 17. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!