Semmi ötletem nincs, minek öltözzek be idén halloweenkor :D Szerintetek? De nem ilyen sikoly, vagy vámpír félére gondoltam.
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 17:51
11/16 anonim válasza:
ÖLtözz be a Hollónak:D
AMúgy meg ne zavarjon titeket, hogy ez egy ősi kelta ünnep, amit az amerikaiak csak átvettek, hogy pénzt cisnáljanak belőle...-.-"""
12/16 anonim válasza:
Nem tudom miért kell piszkálni azokat, akik megünneplik a Halloweent. Nem amerikai ünnep, hanem kelta amúgy.
Senkinek nem ártanak vele azok, akik szórakoznak egy jót aznap.
Most miért zavar téged, hogy eggyel több bulis nap van az évben?
Az meg ki a halált érdekel, hogy Te irigy vagy a ceglédi gazdagokra? Ennek semmi köze nincs a Halloweenhez.
13/16 anonim válasza:
Én nem tartom ezt a hagyományt, de nem bántottam, aki tartja, én farsangon öltözök be, és erre a hagyományra nincs ötletem, ez miért baj?
14/16 anonim válasza:
Undorító ahogy ezt az amerikai hülyeséget belesulykolják az emberekbe nálunk :(
Le a Haloweenal!
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket, és amúgy tényleg nem kéne megvetni azokat akik tartanak halloweent.
ízlések és pofonok!
2009. okt. 25. 11:49
16/16 anonim válasza:
én is szeretek Halloween-kor beöltözni. Eggyütt elszoktunk menni mindenkihez becsöngetünk XD közben jókat röhögünk, és a fiúk meg ott ijesztgetnek minket. Tavaly csak simán kifestettük magunkat, ez évben vidékre megyünk majd, és ott öltjük az őszszünetet :D előre eldöntöttünk amúgy mindent, tehát biztos lesz Halloween-i ijesztgetés, meg ott visszük majd az ilyen lemosható hajfestékeket. Mi így ünnepeljük a Halloween-t és én sem értem miért kell ennyire lecseszni mindenkit, aki szeret Halloween-ozni. Mindenki ugyanazzal a dumával jön, "hogy az Amerikaiaktól vettük át"...stb (amúgy kelta) Titeket zavar, ha valaki szokott Halloween-ozni? Akkor nem kell az ilyen kérdésekre válaszolni, ez a kérdés arról szólt, hogy valakinek nincs ötlete mit felvenni Halloween-ra (ebből ki lehet következtetni, hogy ő szereti a Halloween-t) Tehát nem hinném, hogy ilyen válaszokat kért volna, mint amiket egyesek írtak. A többieknek pedig: Mindenki aki szereti! Érezzétek jól magatokat :D Nemsokára vasárnap és itt van Halloween!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!