Ha az életed mulna a következő döntési helyzetben, akkor melyiket választanád: jó külső vagy szaktudás?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 16:24
11/38 A kérdező kommentje:
akinek a válaszából azt vettem ki, hogy ő jól néz ki, nos öket mind lepontoztam...:(
2013. júl. 31. 16:33
14/38 anonim válasza:
Mármint miért pontoztad le azt, akinek - a válaszából ítélve - nincs gondja a külsejével? x)
15/38 A kérdező kommentje:
mert nekem van.
2013. júl. 31. 16:36
16/38 anonim válasza:
Nekem is szóval remélem nem pontoztál le...
Amúgy ha jól néznék ki mehetnék színésznek, de íííígy... Nem.
17/38 anonim válasza:
#15 az a te problémád :)
akkor ne mástól kérdezd
18/38 anonim válasza:
Hát, behalok rajtad, komolyan. xD Gondod van a külsőddel, tehát akinek nincs, azt lepontozod? Szívből gratulálok! :D
19/38 A kérdező kommentje:
ebből a kérdésböl csak az válik világossá, hogy aki jól néz ki, annak nincsenek gondjai.
2013. júl. 31. 16:40
20/38 anonim válasza:
én mindkettőt. nem vagyok teljesen megelégedve magammal, néhány apró dolog van, amit változtatnék magamon, talán az arcomon.
de valahogy a szaktudásnak több értelmét látom, így ha csak biztos, hogy 1 választási lehetőség van, akkor a tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!