Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A II. Világháborúban voltak...

A II. Világháborúban voltak női nácik?

Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy voltak, de konkrétan az érdekelne, voltak-e a fajírtásban nagy szerepet vállaló nők ill. tudtok-e olyanokat akik koncentrációs táborokat vezetettek.
2009. okt. 23. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak. azért mert régi a kép, attól hamis? gondolkodjatok már akkor is ha nehezetekre esik... ezt nem lehet meghamísítani hogy ott van 200ezer ember akit kivégeznek (ártatlanok) és te ezen szórakozol?! nem tanítanák töriből ha nem így lenne okos...
2009. okt. 27. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze sok hazugságot tanítottak már történelemből, de ez nem jelenti azt, hogy minden hazugság, főleg hogy akik vitatkoznak, tényeket akarnak kétségbe vonni, jól látszik miért teszik!
2009. okt. 27. 16:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Kár a gőzért,aki gyűlölködni akar,annak hiába magyarázzák,hogy nincs rá oka.Ha náci háborús bűnösök személyesen mesélnék a rémtetteiket,azt sem hinnék.
2009. okt. 27. 16:59
 14/19 cynic ***** válasza:
28%

Jaj már... Legalább olvasnátok kicsit utána a témának, mielőtt lepontoznátok - visszaugatnátok.

15:56 Sok érdekes dolgot hallottam már. Egy zsidó ismerősömnek a nagyapja pl azt mesélte, hogy fogták a nyilasok, kivitték a Duna-partra, és ott bizony meg akarták lőni, csak - kapaszkodj - FÉLRELŐTTEK. Érted. Ő ezalatt gyorsan beleugrott a (nyilvánvalóan jeges) Dunába, és elúszott. Másik nagy poén az a történet, hogy egy zsidó - saját bevallása szerint - a krematóriumból kijövő füst színe alapján meg tudta állapítani az emberekről, hogy milyen nemzetiségű volt. Említhetnék még számtalan égbekiáltó baromságot a témával kapcsolatban, de fáj az ujjam, meg már mennék BF2-zni. :D

Arra kíváncsi lennék amúgy, hogy miféle bizonyíték-eltüntetésről beszélsz. Tényleg, egy-két példát felhozhatnál. Addig is, egy kis érdekesség: [link] (66 kérdés és válasz a holokausztról), [link] (hamisított fényképek).

2009. okt. 27. 17:03
 15/19 anonim ***** válasza:

1. Senki sem állította, hogy nem készültek, készülhettek propaganda céllal olyan ábrázolások, vagy képek, melyek nem eredetiek. Lehet, hogy éppen a szélsőségesek művei is itt vannak. Mint ahogy a náci német gyűlölet propaganda is igaz történet!

2. Az idézett oldalon számtalan csúsztatás, és féligazság van, ami mint tudjuk, sokkal veszélyesebb, mint a nyílt hazugság, mert könnyen vághatja át a palánkon a tömegeket.

Ez egy hatékony és szemét propaganda volt a múltban is, a második vh. idején is.

Minden, ami népeket és kultúrákat akar egymásnak ugrasztani, káros és elítélendő kellene, hogy legyen. De sajnos már túl messze van a holokauszt emléke, és egyre több a megismétlése felé mutató sötét propaganda.

Nem azt mondom, hogy ezek az őrültek nem lesznek képesek valami hasonlót művelni erre-arra, de az is biztos, hogy ez olyan, mint a rák, elpusztítja önmagát is!!!

2009. okt. 27. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kurvära nem ez a kérdés, amiről vitatkoztok.
2009. okt. 27. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadnám azt, hogy az egész csak kitaláció volt, ha nem lenne annyi bizonyíték ennek ellenkezőjére. Aki ugye összeesküvés-elméleteket olvas, weblapokon keres bizonyítékokat, azokat könnyen meg lehet vezetni. Aki viszont eljár a levéltárakba, olvassa a hivatalos parancsokat dátummal és eredeti(!) kézjeggyel, az biztos lehet benne, hogy az egész megtörtént. Lehettek utólag szertelen túlzások a számokkal, lehettek lódítások a módszerekkel kapcsolatban, előkerülhettek hamis tanúk, de a lényeg ez: a népirtás megtörtént, és ennek tényét semmiképpen nem kissebbíti az, hogy milyen módon is követték el az ártatlanok legyilkolását. Aki csak a módszerekbe kapaszkodik és ezért tagadja az egészet, az egyszerűen gonosztevő.

Ez olyan, mintha azt mondanánk Adyról, hogy azért nem ő írta a Vér és arany-t, mert nem azzal a tollal vetette azt papírra, amivel szokta...

2009. okt. 28. 06:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Ejha, eléggé elfajultak a dolgok... Én csak arra voltam kiváncsi ami a kérdésben is szerepel. A holokauszt tagadóknak meg üzenném, hogy bizony jobb lenne utána nézni a dolgoknak. Basszus a végén az lesz, hogy a Boszniai háborúban sem volt népírtás...
2009. okt. 28. 12:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Már páran megtették de azért én is hozzáfűzök még 1-2 dolgot. A 2 weboldal amit mutattál: 1, a képeken látszik hogy hamisak,én nem ezekről a képekről beszélek, hanem arról, amik különböző levéltárakban vannak, melyet a natgeo 2 órás műsoron be is mutatott, és igen komoly bizonyítékok, szakértők, elemzők támasztották alá a dolgokat.

2, a weboldalon csak azt írja hogy mennyire lehetetlen közel 6 millió embert krematóriumokban elégetni, ill. gázkamrába küldeni; amikor köztudott, hogy nem csak ezekkel a módszerekkel öltek hanem pl. csak simán fejbelőtték a szerencsésebbeket... Szerintem nézd meg ezt a filmet:http: [link]

Nagyon sok mindent tanulhatsz belőle, és mindenkinek ajánlom megnézni. Az időpontok ott vannak lent (akinek nem lenne érthető, a national geographicon lehet a lent kiválasztott időpontok egyikében megtekinteni)

2009. okt. 29. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!