Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélye egy...

Szerintetek van esélye egy nőnek Japánban visual kei zenészként megélni?

Figyelt kérdés

Úgy, ha anyanyelvi szinten beszél japánul, van kint ismerőse, és már egy pár éve kint él.

Bunkó válaszokat kérem mellőzzük. Csak az értelmes, őszinte válaszok érdekelnek. Köszönöm

2013. júl. 29. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
szerintem ezt a legjobban olyan ember tudja megmondani neked, aki ott él Japánban, és ismer ilyen embereket. az ismerőseid utánanézhetnének ennek, hiszen ők ott laknak.
2013. júl. 29. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem
2013. júl. 29. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem, a gaijin szot ismered?
2013. júl. 29. 19:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem. De én olyan ember vagyok aki a semmi sem lehetetlen elvet követi. Csak puszta kíváncsiság volt, hogy másoknak mi a véleménye erről
2013. júl. 29. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Nincsen, ne álmdodozz róla. Ha Japánban élnél több éve, anyanyelvi szinten beszélnél japánul, akkor nem kérdeznél ilyeneket.
2013. júl. 30. 00:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, hogy ott élek, és beszélem anyanyelvi szinten. :) Ez természetesen nem így van. Csak kérdeztem
2013. júl. 30. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Nem hiszem. Még egy őshonos, csinos, gyakorlott zenészlány sem lehet csak úgy egy csapásra visual kei sztár.

Viszont ha angol nyelvterületen futsz be akkor előbb-utóbb japánban is lesznek rajongóid.

2013. júl. 30. 21:40
 8/9 anonim válasza:
46%
Én még nem hallottam lány Visual kei énekesről, de egy európai visual kei énekes újdonság számukra, lehet hogy van esélye...
2013. aug. 1. 21:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem énekesként gondoltam, hanem mint gitáros :)
2013. aug. 2. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!