Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miből gondolják annyian, hogy...

Miből gondolják annyian, hogy olyan jó Japánban élni?

Figyelt kérdés

Lassan mindennap látok egy kérdést, hogy fiatalok tanulnak japánul, ismerkednek a kultúrával hogy kiköltözhessenek, mert ott olyan jó és szép.

Attól lelombozódnak, hogy a japánok szigorúan veszik a betelepülést, bár valaki meg sem érti csak hajtogatja, hogy neki elég egy repülőjegy.

Ők úgy gondolják, hogy minden olyan, mint amit a neten látnak? Ha ezt tőlük kérdezem tiltakoznak, hogy ők igazán ismerik Japánt és tudják milyen ott. De honnan?

Éltem kint és ott sem fenékig tejföl az élet, ma meg pláne nem, ott is kevés a munka, nyomulnak a bevándorlók akiket le is néznek.

Fehérként még jó diplomával sem könnyű munkát kapni, ha valaki vezető főorvos akkor is mindig lesznek, akik kinézik maguk közül és pl. nem engedik, hogy ő műtse őket.

2013. júl. 29. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

nem torolték nem látod ott vant fent a 10-komentelo vagyok! azt hiszed ,hogy hazudok? hát nem igen is 14-éves létemre van tapasztalatom voltam már eggyuk 3-4 fiuval de ez most nem lények mibol hiszed ,hogy hazudok? 1azért amira a nevem mivel a családommal itt pesten élunk az apukám kint dolgozik japánbal!!és tessék mutatok magamol képeket ,hogy japán vagyok:

[link]

[link]

[link]

tessék ennyi elég? vagy ha nem akkor szépen írj csak rám felvesszuk skypen vagy fb. a kapcsit és megnevellek!!

2013. aug. 30. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen 3-4 fiu? Csak gratulálni tudok..
2013. aug. 30. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

legalább oszinte vagyok nem?

ja és csupán 3-4személyel csináltam csak igaz em egyszer de csak eggyi volt még egyenlore ...

2013. aug. 30. 18:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Az "Érdemes Japánba költözni?" kérdésnél jelenleg nincs is 10 válasz, csak a mostani 9. válaszoló reagál a törölt 9. válaszodra. Hol vagy 10.?

Elhisszük, hogy 14 évesen 3-4 (akkor 3 vagy 4?) fiúval voltál, a mai világban.. ők akkor japánok voltak mind? Az ő kukijuk méretéről írtál. Vagy volt köztük magyar is, hogy van viszonyítási alap?

Szóval ha a 6. választ komolyan gondoltad.. hát akkor az ilyen megfogalmazással nem igazán sikerült. Meg ilyen helyesírással kit mire akarsz nevelni? Hogy elhiggyük, hogy japán vagy? Az mondjuk a válaszod szempontjából nem igazán lényeges, képet meg bárhonnan lehet szerezni, talán fogj meg egy gyakorikérdések feliratot vagy írd a kezedre, úgy mindenki el fogja hinni, hogy létezel és igaz a kukiméret-teszted.

2013. aug. 30. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Ráadásul embertelen munkamánia van. Az emberek szinte a munkahelyükön élnek, szabadságot tilos kivenni (egyik ismerősömmel már azért ordítozott a főnöke, mert el szeretett volna menni az édesapja temetésére!) Sokszor napi 18-20 órát dolgoznak, GYES? GYED nincs, családi pótlék sem, a gyerek 1-2 hetesen megy a bölcsődébe, anyuka meg dolgozni. Szóval az animék után nem ártana megismerni a "nagy japán valóságot"...
2015. aug. 29. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!