A falusi ember mit kompenzál az okoskodásaival?
"Amúgy meg ha a városi entellektüel megveszi a kínai kaját, akkor a falusi nem tudja eladni a kaját, és csődbe megy!"
Kínában a flaszteren nő a répa.
Egy falusi entellektüell.
Akkor kínában nincs is falu?
Boccs de szerintem ez nem egy okos hasonlítás volt.. Szerintem evvel a falusi meg városi ellentéttel az a baj ,hogy régen amikor még volt rabszolgatartás akkor kb. ugyan ilyen szemmel néztek az "urak" a rabszolgákra vagy földművesekre.
És még mindig ez él az emberekben ,hogy aki falun él azt le kell nézni. (Tisztelet a kivételnek.)
De szerintem azért mert egy falusi ki meny a kertbe és munkálkodik szabadidejében és megcsinál olyat amire egy városi azt mondaná ,hogy fúj.. szerintem ezért nem kell lenézni egy falusit.(Tisztelet a kivételnek.)
02:16 vagyok.
Ez igaz, az idősebbek általába nemnagyon engednek az igazukbol, azért mert ők idősebbek és azthiszik ,hogy okosabbak. Biztos h többett tudnak egy két dologrol de nem mindenről, meg sztem elég makacsok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!