Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A falusi ember mit kompenzál...

A falusi ember mit kompenzál az okoskodásaival?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítőek tudnak lenni szegények.
2009. okt. 23. 10:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg ha a városi entellektüel megveszi a kínai kaját, akkor a falusi nem tudja eladni a kaját, és csődbe megy!"

Kínában a flaszteren nő a répa.

Egy falusi entellektüell.

2009. okt. 23. 17:43
 32/34 anonim ***** válasza:
Atyaúristen! Hát itt tényleg háborús övezet van, de szerintem a kérdezőnek igaza van, én is utálom. Már ha jól értelmeztem a kérdést. Szerintem arra gondol mikor az idősebb emberek, ellentmondást nem tűrően lehülyézik a fiatalabbakat, megalázóan, olyan dologban amiről azt se tudják, hogy eszik-e vagy isszák, ráadásul hiába magyarázza az ember nekik a dolgot, sose fogják fel. Utána meg jönnek röhögve a hülyeségeikkel, hogy jaj még mindig náluk van az ész nem ott ( vagyis nálad), meg hogy majd, rájövök én is, hogy nekik van igazuk. Ez engem is idegesít. Csak egy példát írnék,egyik régi ismerősöm apukája verte nálam ki a biztosítékot még jó 10 éve. De azóta is megmaradt az emlék. Egyetemre jelentkeztem, nem is hülye szakra és felvettek, mikor boldogan újságoltam neki, elkezdte lökni a szöveget, hogy az értelmiségi mind megpusztulna a mezőgazdász nélkül, meg hogy milyen kemény munka a földön dolgozni... Eddig egyet is értettem vele, valóban így van. De mikor rákezdte, hogy csak az az ember aki a földet túrja és együtt kell együtt fekszik a tyúkokkal, a többi csak ingyen élő, meg semmire való, mert azok soha semmit nem segítenek az emberisége, a tanárok is milyen hülyék, nem olvasni kell egy gyereket megtanítani, hanem dolgozni, stb. stb. stb. Nem részletezem, na ez már túl ment nálam egy határon, de csak én maradtam a hülye. A dolog apropója, hogy úgy fél éve, ez a bácsi volt az aki nem győzött anyukámnak dicsérni,mert én mentettem meg a felesége életét (orvos vagyok). Ennyit erről, de ez szerintem nem csak a falusiakra igaz, inkább az öregebb korosztályra, szerintem kompenzálnak valamit vele. Meg egyébként is el vannak szállva kicsit néha az idős emberek a koruktól.
2009. okt. 24. 02:13
 33/34 anonim válasza:

Akkor kínában nincs is falu?

Boccs de szerintem ez nem egy okos hasonlítás volt.. Szerintem evvel a falusi meg városi ellentéttel az a baj ,hogy régen amikor még volt rabszolgatartás akkor kb. ugyan ilyen szemmel néztek az "urak" a rabszolgákra vagy földművesekre.

És még mindig ez él az emberekben ,hogy aki falun él azt le kell nézni. (Tisztelet a kivételnek.)

De szerintem azért mert egy falusi ki meny a kertbe és munkálkodik szabadidejében és megcsinál olyat amire egy városi azt mondaná ,hogy fúj.. szerintem ezért nem kell lenézni egy falusit.(Tisztelet a kivételnek.)

2009. okt. 24. 02:16
 34/34 anonim válasza:

02:16 vagyok.

Ez igaz, az idősebbek általába nemnagyon engednek az igazukbol, azért mert ők idősebbek és azthiszik ,hogy okosabbak. Biztos h többett tudnak egy két dologrol de nem mindenről, meg sztem elég makacsok is.

2009. okt. 24. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!