A falusi ember mit kompenzál az okoskodásaival?
Beszóláson azt értem ha megmondja az ember, hogy ez nem az ő dolguk.
Gondolom itt a többség szívesen veszi, ha állandóan megmondják mások nekik, hogy mit csináljának meg mit ne stb...
Én azt gondolom, hogy felnőtt értelmes ember el tudja dönteni mit csináljon.Szóval nekem marhára nincs szükségem, hogy megszabják az ilyen dolgokat.
A te önétékelésed sem lehet százas, ha ennyire megráz "városi" létedre, mit mond neked egy "falusi"...
Nem lehet, hogy a "fejeden találták a szöget"?
Ha a falusi nem sz*rik, a városi nem eszik...
Ennyit a nagy okos, elit városiakról (azokról, akik lakóhely alapján ítélik meg az embert.)
Egyébként ez a kérdés is olyan 'bölcs', 'okos(kodó)', ezt 100% hogy csak egy olvasott, kifinomult ízlésű, megfelelő intelligenciával rendelkező városi tehette fel. Ezzel csak magadat minősítetted. Gratulálok!
Egyébként miért van az, hogy sok városi megkérdezi a kapára, gereblyére, ásóra, hogy az mi?
Miért van sok városi meglepődve, hogy a legelőn nem lát olyan lila tehenet egyet sem, pedig a TV-ben mutattak olyat?
Miért vannak meglepődve, amikor a gyümölcsöket még eredeti helyükön láthatják meg, a fán , falun és nem csak a már fagyasztott vagy műanyag tasakba csomagolt formában?
További jó punnyadást a városi betondzsungelben!
Üdv,
Egy falusi
Engem aztán marhára nem ráz meg ha okoskodnak(mondhatni nem érdekel) max idegesít, hogy miért szólnak bele olyanba ami az én dolgom.
Látom itt sokakat megrázott a kérdésem, de komolyan nem akartam semmilyen rossz indulatot kelteni csak egyszerűen, nem értem, hogy honnan jön ez a mentalitás.
Biztos csak az én tapasztalataim rosszak és a falusiak többsége nem szokott kotnyeleskedni.:S
Amúgy a kérdésre választ még nem kaptam, de azért köszi a sok offolást:)
Tök jó,végre egy ember,akinek beszólnak és nem sértődik meg,imádom a kértezőt!!!Mert gondolom,ha fel vagy háborodva azon,hogy ha beszólsz valakinek,akkor megsértődik,akkor te nem olyan...
Egyébként te nem falusi,ez egy olyan oldal,ahova bárki írhat.Ha téged ez bosszant,akkor beszélgess inkább a nem falusi szomszédoddal(mondjuk).
Egyébként hogy szélesítsem a városi nézőpontodat(ami úgy látszik fennakadt egy emeletesházon)a "falusi"ember,semmivel sem tudatlanabb a városinál,tehát nem kell kompenzálnia semmit.Én pl a városban itt sokkal tudatlanabb emberekkel találkozok.
Gimiben hihetetlen módon a falusi lányok beszéltek a legszebben,nem is szólva a hihetetlen szókincsükről.Mint mondták,különösen odafigyelnek erre "falun".
Bezzeg a városi menő csávók sokszor egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni.Hát ha még le is kellene írniuk:-))))
A kérdésemmel az idősebb korosztályra vonatkozik nem a fiatalokra:S
Mellesleg nekem is van pár falusi barátom.Nekem nincs is bajom a falusiakkal csak azokkal akikre az említett kérdés vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!