Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha egy adatbázisban...

Mi lenne, ha egy adatbázisban szerepelne mindenki neve, és lakcíme és hogy milyen kérdéseket/válaszokat írt gyakorikérdésekre. Szerintetek mi lenne? :D

Figyelt kérdés
Én nem mernék senki szemébe nézni, SŐT tuti összevernétek a válaszaim miatt :D:D

2013. júl. 23. 11:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

baj. NAGYON NAGY baj :D

az oldal ezért anonim :D

2013. júl. 23. 11:12
 2/12 anonim válasza:
100%
Lincselés és vér szag terjengene az országban... ;) Mind ott halnánk :DDD
 3/12 anonim ***** válasza:

Névtelenül sokkal könnyebb minden, igaz? :) Ha így is fel mernéd vállalni a szexuális fantáziádat, az már valami :) Támogatom az ötletet.

19/L

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ejjj de gáz lenne... :) Kétlem hogy továbbra is én lennék Anyuci kedvence! :S
2013. júl. 23. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek: szerepel (igaz, a lakcím nem).

Itt, a gyakorikérdésekben - a sajátodat meg is tudod nézni.

Az oldal gazdái mindenkiét meg tudják nézni.

2013. júl. 23. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt kérdező!

Már van ilyen lista, privátban nálam kérhet róla információkat.

Üdvözlettel,

Kubatov Gábor, pártigazgató

2013. júl. 23. 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne gond. Eddig csak egy kelemetlenkedot csapnék le... inkább kettőt... Probalok rendes maradni és nem trollkodni egy nevtelen felhasznaloval. Vagy vérszag lenne, vagy ez az oldal sokkal többet érne, mert akkor komolyan is vennék mint pl a face-t
2013. júl. 23. 11:22
 8/12 A kérdező kommentje:

6-os.

Jó ég! Most fostam be.

2013. júl. 23. 11:25
 9/12 anonim válasza:
Én tennék rá, ha ide jönne hozzám bárki állnék elébe, minden hozzászólásomért vállalom a felelősséget minden téren.
2013. júl. 23. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerepel. És fel is használják. Nem itt a fórumon, és nem is Kubatov Gábornál (ő a saját listájával gyenge kezdő e témában).

Sokkal több információt birtokolnak rólad, mint legmerészebb álmodban ki bírnád találni.

Ezért született - még 1992-ben - nálunk is egy adatvédelmi törvény (akkor Európában a legjobb!!!), amelyet azóta folyamatosan gyengítenek.

Bizonyos adatok megléte az emberek védelmét és biztonságát szolgálja, ha jól használják fel. Ha pedig rossz célokra, az - elvileg - bűntény. De ha ezt állami szinten űzik, haszonszerzés céljából, akkor már nem bűntény, akkor politika. Amely ellen minden embernek saját érdekében fel kellene lépnie nagyon határozottan. Feltéve, ha felismeri, miről szól ez a játék.

2013. júl. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!