Miről tudnék beszélni egy cserediákkal?
Figyelt kérdés
Magyarul nem tud, szóval angolul lehet beszélni vele, és vannak barátai, de néha egyedül ül, és kicsit sajnálom. Meg amúgy szeretném gyakorolni az angolt is. A másik osztályba jár, én csak angolra járok vele együtt. Ahonnan jött már kérdeztem, meg ilyen felszínesebb dolgokat is, h milyen zenét szeret, ilyenek, de ennél többről nemtudok beszélni vele2009. okt. 21. 21:05
1/3 anonim válasza:
Hogy érzi épp magát, hiányzik-e a családja, mi van velük, mit szeret itt Magyarországon, mit szeretne még látni, megkóstolni, kipróbálni, meséljen vmit magáról akár.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a "Filmek" témakör kimeríthetetlen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!