Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek miért utasítanak...

Az emberek miért utasítanak el, rosszabb esetben szólogatnak be, próbálnak megalázni csak mert kissé extrém a külsőm?

Figyelt kérdés
Annyi lenne, hogy rózsaszín az egész hajam és van egy piercingem a szám fölött, zenekaros pólókban járok, fekete nadrágban, tornacipőben, nem vagyok emo. Nos, gyakran tapasztalom, hogy megvetően megbámulnak, összesúgnak, lenéznek, beszólogatnak mindenféle ocsmányságot. Jó, rendben van, nem túl átlagos kinézet ez, és sokaknak érdekes lehet, de ez miért ad okot az ítélkezésre, miért vált ki az emberek többségéből ilyen negatív reakciót? Nem értem mitől lesz jobb nekik, ha lehordanak mindennek, csak mert ez a stílus jön be nekem, ettől még nem hinném, hogy rossz ember lennék. Vannak barátaim, párom is, nem kívánok megváltozni, és nem az, hogy zavarna az emberek reakciója, mert volt már elég időm megszokni, de elszomorító néha . Minap is strandoltunk, erre három 20-25 év körüli fiú beszólogatott, szexre utaló bunkó megjegyzéseket tettek, aztán persze mikor odamentem, hogy mi lenne velem a probléma, akkor meg persze álltak némán. Miért ilyen bunkók az emberek?
2013. júl. 19. 10:01
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
velem is ilyenek az emberek
2013. júl. 19. 21:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Tudomásul kell venned, hogy ha közösségben élsz, akkor a megjelenéseddel üzensz a többi embernek. Azt mondod, így érzed jól magad. Én hol így, hol úgy érzem jól magam. Néha szexisen öltözöm, de akkor nem csodálkozom azon, hogy megpróbálnak kikezdeni velem, vagy beszólnak. Amikor olyan kedvem van, hogy hagyjanak békén, akkor úgy öltözöm fel, és úgy viselem a hajam is, szolidan, jókislányosan.
2013. júl. 19. 23:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdezném tőled hogy miért foglalkozol olyan emberek véleményével akiket az életben nem látsz többet????

Ki nem sz@rj@ le magasról hogy XY járókelőnek alacsony a tűrőképessége???

2013. aug. 11. 11:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát igen! Tűrőképesség az ilyen rusnyaságokhoz!
2013. aug. 11. 12:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Na mondom magyarul; tűrőképesség az KELL az ilyen ocsmányságokhoz!
2013. aug. 11. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!