Pályakezdőként közmunkás?
Figyelt kérdés
A problémám hogy 20 éves vagyok és szóval most a héten vagy jővőhéten megyek munkanélkülibe. És Mostantól énis dolgozzok apu azt mondta kiraknak egyből közmunkásnak. Azért megyek mert apu beteg anyunak sincs munkahelye szóval segitenem kell a szűleim pénzel. Közmunka az szégyen ?
Mert én ugy érzem.
2013. júl. 18. 12:45
1/3 anonim válasza:
Már bocsánat, de az a szégyen, hogyha tudnál és mégse dolgozol... :)
Ezt a sok mai pejoratív baromságot el kéne már felejteni... nem szégyen se közmunka, se a takarítás, se "paraszt"-nak lenni, se utcát seperni...
2/3 anonim válasza:
Közmunka a cigányoknak van, másoknak nincs. Keress más munkát!
3/3 A kérdező kommentje:
Hát már voltam pár helyen,cba-ba nem vettek fell raktárosnak . Az étterembe sem vettek vissza ahol tavaly nyárón voltam.
2013. júl. 20. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!