Mit tegyek? Az iskolában folyton szivatnak.
Figyelt kérdés
Tudom, a legjobbkor írom ki a kérdést, július közepén, de ha csak rágondolok, hogy szeptember és iskola, rögtön hányingerem lesz, és most nem túlzok. Folyamatosan piszkálnak, és nem tudom, hogy miért, én nem tettem ellenük semmit. Minfig beszólogatnak és már nem tudom, hogy mit tegyek. A szüleimnek is beszéltem róla, de csak azt tudták mondani, hogy beszélnek az osztályfőnökkel - amit értelemszerűen nem akarok -, meg hogy ne foglalkozzak vele. De nem tudok nem foglalkozni vele, mert a legkisebb dologért is rámszállnak. Segítsetek!
12/L
2013. júl. 16. 19:15
11/18 anonim válasza:
Hát én elmennék a helyedbe, ne szórakozzanak velem.. Bár az a gyengeség jele, de nem érdekelne.
12/18 anonim válasza:
Egyébként meg ne foglalkozz velük, nehogy már magadra vedd amiket mondanak, és depressziós legyél tőlük.. Kit érdekelnek más emberek véleményei, főleg így, hogy ezek csak azt keresik rajtad, hogy hol bánthatnak. Ne foglalkozz velük, mert nem éri meg, hogy bántson téged ez a dolog..
13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha elmennék. Ha próbálok nem figyelni rájuk, még jobban támadnak. Lassan már ott tartok, hogy semmit se akarok csinálni, ha ott vannak (főleg az egyik fiú), mert úgyis csak belém kötnének.
2013. júl. 17. 00:02
14/18 anonim válasza:
A tökéletes helyesírásodból ítélve "kilógsz" fölfelé kicsit ésszel, gondolom az ostobákban azonnal beindul a territóriumkövetelő mechanizmus akkor is, ha képtelenség megugraniuk az idiótánál magasabb szinteket. Elég nevetséges, ahogy vergődnek. Nem biztatlak fölényeskedésre, de a tényeket attól még tudomásul veheted... :)
15/18 anonim válasza:
Most fogsz menni 7.-be? Ha igen, és amúgy vannak barátaid, akkor próbálj meg nem odafigyelni rájuk, te is piszkáld őket, hogy lásd hogy esik majd nekik. Én ezzel a taktikával 4 évet kibírtam. Csak azért piszkálnak, mert gyengének tűnsz, esetleg csöndes vagy, visszafogott, jól tanulsz, szóval nem hasonlítasz az átlag mostani 12-13 évesekre, akik nagyszájúak, és teljesen el vannak szállva maguktól. Ha néha-néha visszaszólnál nekik, és úgy tennél mintha nem érdekelne ez az egész, előbb-utóbb leszállnának rólad. Tudom, hogy nagyon rosszul esik, és megértem, hogy nem szeretsz bejárni, de nem foglalkozz velük, gondolj más dolgokra, hogy neked ott van a barátnőd, és neked ennyi elég is. Én a helyedben ezt a 2-3 évet még kibírnám, nem foglalkoznék vele, aztán jön a gimi, ahol úgyis más lesz :)
16/18 anonim válasza:
Hát.. Azért nem mondanám, hogy minden gimiben jobb a helyzet. A miénk valami borzasztó rossz volt, volt egy csaj aki azt hitte sokkal különb ember mindenkinél, közben sehol nem volt a drágám, de azért támadott mindenkit aki gyengébb volt nála.. Azt mondanám inkább, hogy egy fokkal jobb, mert érettebbek mind a lányok, mind a fiúk.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Csak az a baj, hogy, ha visszaszólok nekik, azzal se érek el semmit, csak kifigurázzák amit mondtam.
2013. júl. 18. 00:38
18/18 anonim válasza:
Jó, ez igaz, de mindenhol vannak ilyen emberek, akik többnek gondolják magukat másoknál. Ezekkel se kell foglalkozni, higgyenek amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!