Írnátok nekem könyv címeket amik nagyon tetszettek és ajánlanátok?
Aha. Kicsit gyerekesebb verza. Tüskevár, Tom Sawyer.
Komolyabb. Stephen king borzalmak városa, christin, tóparti kísértetek stb. Verne, rejtelmes sziget, gyűrűk ura.
A nővérem húga
Tizenkilenc perc
Törékeny
Házirend
22-es csapdája
Száll a kakukk fészkére
A Harry Pottert én is ajánlom, most kezdtem el előről olvasni, évente 1-2x minimum elolvasom, a kedvencem:)
Ajánlom a Mester és Margaritát is, még régebben olvastam, de ma ezzel kapcsolatban álmodtam, így jutott az eszembe. Jó könyv, letehetetlen.
Catherine Millet
Catherine M. szexuális élete , igaz, izgalmas, szerelmes.
Bár lehet az efféle szerelem relatív.
A Mester és Margaritát én is ajánlom, az egyik legjobb könyv a világon.
Továbbá amik még nekem nagyon tetszettek:
Robert Merle: A sziget
Robert Merle: Védett férfiak
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége (mondjuk ezt nem unaloműzőnek szoktam elővenni, eléggé elgondolkodtató)
Stephen King: 11/22/63 (azt hiszem, ez a legújabb regénye, én majd összepisiltem magam az izgalomtól, amúgy nem félelmetes, csak állati érdekes és izgalmas, viszont előre szólok, hogy nagyon hosszú)
Szabó Magda: Abigél
Szabó Magda: Az ajtó
Szabó Magda: Születésnap (elvileg ifjúsági regény, bár én felnőtt fejjel is bármikor szívesen elolvasom)
Jean Sasson: A fátyol mögött (na ez elméletileg igaz történet)
Továbbá bármelyik Agatha Christie regény, unatkozni nem fogsz.
Ja, igen, és akkor már a Harry Pottereket én is megemlíteném, ha még nem olvastad őket, ezerszer jobb, mint filmben. És ha már itt tartunk, Rowling másik könyve, az Átmeneti üresedés is piszok jó, nekem bekerült a kedvenceim közé, bár teljesen más, mint a Harry Potter, egyáltalán nem gyerekeknek szól, nagyon is felnőtt témákat feszeget, de ugyanolyan briliánsan írta meg ezt is. Az elején kicsit nehéz volt számomra követni, mert nagyon sok a szereplő, de amikor megjegyeztem a karakterek neveit, meg hogy melyik kicsoda, akkor már letehetetlen volt. Pedig az első 15-20 oldalnál fontolgattam, hogy elteszem máskorra, de örülök, hogy nem tettem, fantasztikus élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!