Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szőkék, kékszeműek és...

Miért szőkék, kékszeműek és fehér bőrűek a mai cigányok?

Figyelt kérdés
Kicsit gáz, hogy magyar létemre sötétebb vagyok, mint néhány közülük. Miért van ez, hogy kezdenek kifehéredni?
2013. júl. 15. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért nem az összes ilyen. Van egy csoport, amelyik pigmenthiányos. Persze, örökítik ezt a tulajdonságukat szépen.
2013. júl. 15. 21:09
 2/10 anonim válasza:
89%
A kreol bőrszínt a cigánybarnától könnyű megkülönböztetni, amúgy azért van, mert a cigány nép alapjába véve hófehér csak az idő elteltével koszolódnak, ha fürdenek újra fehérek lehetnek, de utóbbira még nem volt példa.
2013. júl. 15. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
utolsó xDDD
2013. júl. 15. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Azt, hogy kékszeműek, azt kétlem.

A szőkeség csak festék kérdése (vagy hidrogénezés).

A nagyon világos bőrűek meg leginkább félvérek.

De vannak, akik fehérítik a bőrüket, hogy ne látsszon rajtuk annyira, hogy cigányok. Leginkább a fiatalabb cigány lányok/asszonyok között találni sok olyat, amelyik fehéríti a bőrét, szőkíti a haját, és csak az arcvonásaikból látszik rajtuk, hogy azok.

2013. júl. 15. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kék szem nem annyira igaz, viszont a szőke vagy inkább világosbarna haja a vályogvető cigányoknak van. A legveszélyesebbek mind közül.
2013. júl. 15. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Esetleg nem 100% cigányok, csak keverékek (csúnya kifejezéssel élve korcsok:-) )...

de cigányok közül sem mindenki aszfaltfekete meg fekete hajú, ott is vannak különböző csoportok...

2013. júl. 15. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
nagyon tévedtek, hogy nincs valódi szőke cigány. Kispesten láttam először tejszőke hajú, fehér bőrű , kék szeműeket. az azóta eltelt években láttam már gyereket tőlük, akik örökölték ezeket a jegyeket.valami úgy rémlik, inkább a nők voltak ilyenek.
2013. júl. 15. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem,hogy világosodnak, és nem csak a keverékek (teljesen cigány szülőknek láttam már halványbarna bőrű, szőkésbarna hajú gyerekeket) , igazából fogalmam sincs miért. Jó kérdés.
2013. júl. 17. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
De az arcukról mindig meg lehet mondani.
2013. júl. 17. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Arra senki nem gondol, hogy ezek nem cigányok, hanem hasonló helyzetbe és helyre kerülő fehér emberek, akik lecsúsztak, és a cigánysorra kerülve hozzájuk hasonultak? A szegregátumokban élő mélyszegények között nem csak cigány van, de ugyanolyan az összes, mivel azonos, helyzetben, azonos helyen, azonos életkörülmények között, azonos életszínvonalon (leginkább mondjuk nem létező életszínvonalon) élnek/kényszerülnek élni (ez nézőpont kérdése) és ez alakítja a szokásaikat, viselkedésüket, életüket?
2015. márc. 29. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!