Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes hely a...

Mennyire veszélyes hely a Magdolna negyed a fővárosban?

Figyelt kérdés
én vidéki vagyok de azt hiszem erről a helyről hallottam a legrosszabbakat, mennyire veszélyes tulajdonképpen hogy kell elképzelni? veszélyes fehér embernek ott lenni napközben pl.? sok a bűncselekmény és ez a "leglepukkantabb" városrész?
2009. okt. 18. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én laktam ott a Lujza utcában. ne tudd meg. :) szerintem az országban ott a legdurvább a cigány/m2 arány, és ez meg is látszik. nem egyszer raboltak ki, és nem egyszer volt véres reggel a lépcső, vagy a járda. állítólag a térfigyelő kamerák számítanak valamit, mert amíg nem voltak, bronx-i állapotok uralkodtak, és fehér ember a halálos ítéletét írta alá azzal, ha betévedt oda.
2009. okt. 18. 23:07
 2/5 A kérdező kommentje:
fú ez tényleg durva! még lehet akkor itt vidéken nincsenek olyan viszonyok mint vannak/voltak ott...
2009. okt. 18. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hát, azért én nem mennék végig a cigánysoron vidéken sem. ott még ötszázméterenként sincsenek kamerák, sőt egyáltalán.
2009. okt. 18. 23:12
 4/5 A kérdező kommentje:
végülis jah..van olyan rész nekünk a város külterületein ahová még a rendőrautó sem megy, egyszerűen megfordulnak, pedig ott nem semmi dolgok történnek néha. de nem tudom...néha már voltam arra (munkámból kifolyólag visszaszállítani megjavított hűtőket, mosogépet) de magamban biztos nem mennék a környékre sem! omladozó házak, ajtó nincs rajta, de egyből 6an özönlöttek ki ahogy elgurultunk ott az autóval piszok mocsok mindenfelé..
2009. okt. 18. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Na és akkor képzeld a szocmunkásokat, azok miket látnak. Legjobb barátnőm annak tanult, most végzett, hát olyanokat látott! Erkélyen tartják a lovat, nincs ajtó, téglákat raknak oda, aki kijön, kirúgja az "ajtót" aztán visszaépíti, fossal van összerajzolva a fal, egy szoba két ágy, tizenhat ember meg ilyenek, mondta, hogy az oktatót egyszer nagy késsel kergették végig a soron, hogy márpedig a gyereket nem adják, ráadásul, ha mondjuk ilyen helyre megy és megkínálják a retkes kezükből el kell fogadniuk!

És ezek is a vidéki cigánysorok. Én be nem mennék oda. Mindegy, hogy Pest vagy vidék a cigánysor cigánysor.

2009. okt. 19. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!