A nők miért járnak be rendszeresen a férfi mosdóba?
utolsónak igaza van: sokszor a nők nem mernek ráülni az ülőkére, mert félnek, hogy bacis és csak fölé görnyednek, aminek az az az eredménye, hogy mellémegy
de amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha nagyon kell, beslisszanok a férfi részlegbe
láttam már férfi péniszt, nem nagyon ijeszt meg
én van hogy nem tudom értelmezni az ajtón az ábrákat és eltévedek
de a szag meg a falibilik látványa gyorsan visszarettent
"falibili"
Ez remek magyarítás, megjegyzem....:)
Mert nem bírják már ki,hosszú a sor,gondolom.Bár én mindig kíbírtam eddig.De a suli(középiskola)amikor beiratkoztam(2 éve)nem volt semmi,mert volt két ilyen folyósó,elindultam az egyik irányba és volt ott 1 ajtó,ráírva women.Bementem,két srác volt bent,piszoárok,meg minden,de akkor már nem jöttem ki,elmentem ott wc-re.Később kiderült valaki vicces kedvében odaragasztott a men szó elé egy w-t és egy o-t.XD Azóta mondjuk leszedették,most rendesen ki van írva.
3.-as:"sőt az olaszoknál a mai napig vannak olyan nyilvános helyek, ahova bárki mehet."
Magyarországon is van,illetve én egyszer láttam csak,egy kocsmában kb fél éve.A nevét ide nem írom le,de hát nem volt semmi.
Nem hinném, hogy "rendszeresen" bejárnak, kivételek meg mindig is lesznek. És csak egy tévhit, hogy a nők udvariasabbak vagy illemtudóbbak, mint a férfiak. Ugyanúgy vannak nők között is olyanok, akik pont lesz@..ják, ki mit gondol róluk, és mennek, amerre épp kell nekik.
Ahogy a nők perverznek mondanák a férfit, aki a nőibe bemegy, ugyanúgy a nők között is van pár, aki azért megy a férfi részlegbe, hogy lásson valami "érdekeset". Arcbőr vastagság kérdése.
Ha szükséghelyzet van, az mondjuk valahol érthető, de akkor is lehet szerényen és elnézést kérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!