Az emberek miért ilyenek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval, az úgy kezdődött hogy nagyon szeretem a t.A.T.u. nevezetű Orosz lánybandát (NEM VAGYOK LESZBIKUS).
Így hát mivel szeretem a zenéjüket Ask.fm-en ők lettek a profilképem, és vagy ezer olyan kérdésem jött hogy "Most komoly egy leszbikus pár a profilképed....netán te is az vagy? Gááz" stb.
2013. júl. 10. 15:48
1/5 anonim válasza:
Írd vissza,miért ,azok a lányok,akiknek tetszenek a fiú bandák,azok fiúknak érzik magukat?:)
2/5 anonim válasza:
Mert unatkoznak és nem tudnak mibe belekötni ...szard le őket nagyívben..am jól szól az elöttem író ,a fiuk meg akik fiú bandákat hallgatnak homik? Freddy Mercuryt is mennyien szereték ...
3/5 anonim válasza:
Te is fontosnak tartottad kihangulyozni, hogy nem vagy leszbikus amikor leirtad, hogy tatu, szoval neked is rogton ez ugrik be roluk. Akkor miert csodalkozol hogy masoknak is? Ha egy pasi profilkepe egy szivarvany zaszloval pozolo ferfi, te is arra gondolnal, hogy meleg. Ez termeszetes dolog, hogy az emberek probalnak kovetkeztetni dolgokra.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, azért írtam zárójelbe amit írtam mert azt gondoltam hogy az idézőjeles szöveg alapján itt is azt szűrik le hogy az vagyok.
Egyébként köszi a válaszokat :D
2013. júl. 11. 12:06
5/5 anonim válasza:
Én is imádok a t.A.T.u.-t :D És én se vagyok lezbikus, sőt nekem van egy 24 éves barátom is.
Kérdezz vissza nyugodtan... miért Justin Bieber jobb lenne? :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!