Miért mondják hogy a kerti wc sokkal egészségesebb volt mint a mostani benti wc?
Figyelt kérdés
Másnéven "kertibudi"...
Mitől számított higiénikusabbnak vagy egészségesebbnek? Ha egyáltalán az volt..
2013. júl. 8. 22:36
1/9 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam soha, de szerintem kizárt, hogy egészségesebb lenne, legfeljebb nem fogyasztott vizet.
2/9 anonim válasza:
A tizedikről leszaladni egy hashajtós napon felérne egy kis kardió edzéssel
4/9 anonim válasza:
Nem egészségesebb, csak kevesbé pazarló, nem kell napi több liter ivóvíz a használatához.
5/9 anonim válasza:
Nem egészségesebb. Egy döglégy tanya.
7/9 anonim válasza:
Ilyet én sem hallottam...a butaság nem ismer határokat.
8/9 anonim válasza:
Én úgy tudom azért,mert mikor lehúzod a bentit,akkor a felcsapódó vízpermet szépen szétspriccel és beteríti a fürdőszoba nagy részét.
9/9 anonim válasza:
"Én úgy tudom azért,mert mikor lehúzod a bentit,akkor a felcsapódó vízpermet szépen szétspriccel és beteríti a fürdőszoba nagy részét."
Le kell hajtani a wc tetejét. Komolyan, csak én szoktam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!