Európa népességéből kb. hány millióan homoszexuálisok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 14:46
1/5 anonim válasza:
Czeizel szerint az emberiség 10%-nak vannak homoszexuális hajlamai. Európában durván 660 (EUban csak 500) millióan élnek, így kiszámolva 66 (50) millió. Persze közülük sokan elnyomják, de durván ennyi lehet.
Ha nem fogadjuk el Czeizel elméletét, és ennek a felét vesszük, akkor is legalább 3 Magyarországnyi.
2/5 anonim válasza:
Én is így tudtam, talán én is Czeizeltől, de nehéz elhinnem, én kevesebbre gondolok.
3/5 anonim válasza:
Én is ezt az arányt tudom, de szerintem meg több van.
Kinsey-nek volt egy érdekes elmélete, miszerint ez nem vagy-vagy kérdés, hanem az emberek egy skálán helyezhetők el a 100% heteroszexuálistól a 100 % homoszexuálisig, és a legtöbb ember inkább a kettő között van.
4/5 anonim válasza:
Mind le tudnánk feküdni a saját nemünkkel, csak nem akarunk.
Tehát 100% és ebből 95% elfojtja. A többi meg zászlóként lobogtatja.
5/5 anonim válasza:
A 23:59-es válaszadóval értek egyet. Szerintem sincs olyan, hogy vagy-vagy, mert az olyan szélsőséges lenne. Van, aki férfiként úgy gondolja, hogy csak a férfiak érdeklik (tehát meleg), de volt már példa az életében, hogy egy nő vonzalmat váltott ki belőle ergo még mindig van benne pár százalék érdeklődés a nők iránt. Ugyanígy fordítva..a heterok is néha teljesen heteronak állítják be magukat, de azért kipróbálnák a saját nemükkel. A homoszexuális hajlamot szerintem is egy skálán lehet osztályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!