Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mekkora sz. A. rban van ma...

Mekkora sz. A. rban van ma Magyarország?

Figyelt kérdés
Mikor fog az ország kilábalni ebből a társadalmi,gazdasági,mindenféle válságból? Azt megértem,hogy mindenki maga alakítja a sorsát,és mindenki tehet valami jót a környezetén belül is.De mikor lesz ebből valami érdemleges,stabilnak mondható változás társadalmi szinten?A társ.nagy része nem túl empatikus,ami "érhetőnek tűnik" a kilátástalan helyzet miatt.De nem látni egy struktúrát,ami a kilábalás felé vezetne.Milliók egzisztenciális problémmákkal küzdenek.Ami mellett rengeteg egyéb probléma adódik,aminek a megoldása eleve "hendikeppel indul".Nekem tűnik csak ez egy ördögi körnek?
2009. okt. 17. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Magyarországon széthúzás van

ha összefognánk akkor eggyüt dolgozhatnánk a szebb jövőért

2009. okt. 17. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Ha mindenki összefogna akkor se lehetne már Magyarországot megmenteni a csődtől!EZ TÉNY CSAK A SAJTÓ ELHALLGATJA!

Adok 2 linket mindenképpen nézd meg és nézze meg mindenki hogy lássátok nem csak rémeket látok!Az első videó a globális problémára hívja fel a figyelmet(ha megnézed megérted miért vagyunk menthetetlenek főleg az első fele érdekes...kb 1 órás de megéri rászánni az időt!!!)

[link] (ha a link nem mükszik írd be a docler keresőbe:Zeitgeist: Addendum - Magyar hanggal)

a második link Magyarországgal foglalkozik!bár szerintem elég sok hülyeséget hord össze a fickó ugyanakkor elég sok tényről is beszél!ez már rövidebb videó:)

[link]

Ezek után már egyértelmű lesz számodra mekkora szarban vagyunk:)

2009. okt. 17. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdéshez csatolt kommentben nagyjából meg is adtad a választ. Egyetértek az ördögi körrel, meg azzal, hogy jele sincs semmiféle kibontakozásnak.

Szétzüllött az ország, szétloptak mindent. Miközben a rendszerváltás kezdetéhez képest ötszörösére nőtt az államadósság, eltűnt a teljes állmami vagyon, pedig abból ki kellett volna tudni fizetni az egészet, ha már egyszer eladták. Ma már a külföldi multitőke ural mindent, akik dollármilliárdokat keresnek rajtunk, minket meg oktatgatnak, hogy ne csak elfogadjuk ezt, de még hálásak is legyünk, hogy munkát biztosítanak nekünk havi 70 ezerért napi 10-12 órában. Az ilyen típusú kérdéseknél mindig jelentkezik egy-egy nagyokosnak álcázott bértollnok, aki helyretesz, és levezeti, hogy nem is rossz ez így, csak a sok buta együgyű ember nem fogja fel, hogy milyen jó és milyen hálásnak kellene lennünk. Már várom ide is ezt a válaszolót. Egyébként ha nem lesznek rövidesen radikális változások minden téren, akkor Magyarország a civilizációs vívmányok utolsó maradékait is elveszti (felszámolódó egészségügy, fagyhalálok, mennyiségi és minőségi éhezés stb.)

2009. okt. 17. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hát soha, sőt, egyre mélyebbre süllyed a szarban. 20 éve ígérgetik, hogy már csak pár év megszorítás, aztán elindulunk felfelé. én nem vártam tovább, és leléptem. de hogy ne vádolhassanak opportunizmussal, akkor sem megyek vissza, ha talán mégis jobbra fordulnának a dolgok. :)
2009. okt. 17. 15:03
 5/6 anonim válasza:
100%
nagyon nagyban! utalva az elöttem válaszolóhoz, pont ez a célja a "zsiványoknak"!
2009. okt. 17. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, még le se írtatok mindent. De annakidején a zsiványok közt is a legnagyobb zsivány volt a főnök, ez a törvény. Nincs mit csodálkozni.
2009. okt. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!