Hol tudnám megvenni a sötétség hercegnője című könyvet Tea Stilton-tól Magyar nyelven?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom ezt a könyvsorozatot és már az első 3 részét kiolvastam.Van amit többször is.A negyedik részét nemsokára megveszem, viszont a 4.-részt sehol sem a találom, se a neten, sem a könyvesboltokban.Vagy ha esetleg még nincs magyarul akkor mikor fog megjelenni?2013. júl. 6. 20:51
21/26 anonim válasza:
Nekem már rémálmom volt ezzel a könyvvel kapcsolatban..hogy megjelent de olyan formában és kinézetben mint a disney könyvek..ilyen színes az egész és nagy és vékony,a borítója meg sima egyszerű papír..tehát egészen más mint amilyennek lennie kell és egész más mint a többi,olyan borzasztó kategória.
de onnan vagyok biztos benne hogy erről álmodtam mert mind az 5 hercegnő ábrázolva volt egy oldalon és ők olyanok voltak amilyenek eddig is,tehát hitelesek.
júniusra majd csak megjelenik akkor lesz 1 éve hogy megjelent az Erdők hercegnője ami a leggyorsabb volt mind közül amit nem is bánok mert Yara könyve nagyon izgalmas.
22/26 anonim válasza:
Készüljetek 9 nap és megjelenik Diamante története is végre! :D
23/26 A kérdező kommentje:
Na véééééégreeeeeee *.* a szülinpomra akk ezt kérem :D
2014. aug. 11. 19:39
24/26 Fifi876 válasza:
MA KAPTAM MEG!!!!!!! A Spar-ban vettük.
25/26 A kérdező kommentje:
Én is *.* megvettem a kedvenc könyvesboltomban a szülinapomon :D annyira jóóóó, ez tetszett eddig a legjobban :D
2014. szept. 1. 18:20
26/26 Fifi876 válasza:
Engem is ez a történet fogott meg a legjobban. Annyi kérdés maradt a végére, már most ki akarom olvasni a következőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!