Képkereskedéssel szeretnék foglalkozni, hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, nem értek a képekhez. Hogy tudom megállapítani melyik festmény értékes?2013. júl. 4. 22:33
1/2 anonim válasza:
Először is szerintem sajátits el egy pár információt a művészettel kapcsolatosan, és ezen belül a festészettel....
Őszintén bevallva én nem értek a képkereskedéshez, de ahhoz hogy tudjad, hogy melyik ér többet bizonyára informált is kell legyél egy kicsit a festőkről, majd aztán a festményről. Nézhetsz utána az internetten vagy valamilyen forrásból ha olyan hiresebb festményről van szó, ha pedig nem olyan akkor megkérdezhetsz valakit, aki ért hozzá és azzal foglalkozik.Minden esetre először informált kell legyél arról a bizonyos festményről, amellyel éppen kereskedsz...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. júl. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!