Ti megmernétek csinálni?
Ha tényleg igazi punk vagy, akkor meg se kérdezed volna.
12 évesen honnan jött az ihlet? :)
az hogy punk vagy nem abban nyilvánul,hogy milyen színű a hajad,vagy van-e tarajod:) jó nyilván a legtöbb punk azért ki akar tűnni.. amúgy az egyik kommentelő hülye.. 12 évesen is lehet valaki PUNK te fos :D vannak akik 12 évesen is rájönnek hogy mi a helyzet -.- .. XD
amúgy szüleidet szard le.énis jövő héten festem be szőke-vörösre :D
Jézusom, 9-es, inkább maradtál volna csendben!
Itt nem "megmer" az ige, hanem "mer megcsinálni". Te jó Isten, hova fajul még a világ!?!?
Harmadik osztályban ilyenért már buktattak minket...
"ugydöntöttem inkább nemfestem be.. és amúgy az baj ha mulatos zenéket halgatok"
- "úgy döntöttem"
"nem festem be"
"mulatós"
"hallgatok"
- BUNKÓ vagy!!!
"amúgy szüleidet szard le"
Persze, szarjátok csak le a szüleiteket 14 évesen, utána meg legyetek felháborodva, hogy 18 évesen ki akarnak rakni titeket az utcára.
Ezek a szemét szülők, elvárnak bizonyos dolgokat! Nem is értem, hogy hogy bírjátok. (De azért remélem jó lesz a hajfestéket az ő pénzükből kifizetni...)
Igen sz*rd csak le azt akinek köszönheted az életedet...végül is...éheztet, nem öltöztet, nem tart el, nem fizeti az oktatásodat, és nem neki köszönhetsz mindent...
Gratulálok...
Egyébként meg merném csinálni, mert a szüleim VÉLEMÉNYE nem érdekel...csak ha kérdezem (de nem szoktam kérdezni...ez már más téma...viszont soha nem lennék ilyen tiszteletlen velük, h "lesz*rom" őket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!