Erre szerintetek lenne igény? Van értelme ilyet csinálni?
Szia!
Hát, itt nem csak az, hogy sok könyv, de ráadásul sok videó is van a YouTube-on ezekről. Szóval valamivel ki kell tűnnöd közülük. Legyen egy meghatározó, vonzó stílusod, és csinálj nagyon érdekes videókat, akkor lehet esélyed. :) Meg hát ugye olyanokról is beszélj, amit nem sokan tudnak. Ha ilyen különleges kapcsolatod van az állatokkal, akkor ezzel Te több lehetsz, és megoszthatod az ezzel a képességeddel szerzett tapasztalataidat. Én például hallottam már Szirmai Gergely-ről, de sosem nézem a videóit, mert tudok elemezni, értelmezni egy filmet. De sokan nem tudnak, és ezzel ő segít ezeknek az embereknek. Szóval érted mire gondolok. :)
Rengeteg ilyen van már. A többségük ismeretlen marad, néhányan azért emelkednek ki a tömegből, mert valamit másképp, egyedi, formabontó módon csinálnak. Mivel én lovagolok, csak lovas példákat tudok: pl. Nevzorov, Parelli, Monty Roberts. A lótartással, lóidomítással foglalkozók és ezt tanítók tömegéből ők azért emelkednek ki, mert a módszereik egyediek (voltak, mára már ezernyi követőjük van), és mert a stílusuk is egyedi (aztán hogy jó-e, arról már lehet vitatkozni, de hogy egyediek, az tény).
Ha csak úgy általában csinálsz egy ilyen műsort, aligha fog bárki is felfigyelni rá. Hogy valakinek a nyomdokain indulj el, azt nem javaslom, mert Parelliék követőinek számával is Dunát lehet rekeszteni, és a 98%-uk bohóc. Ha ki szeretnél emelkedni, valamilyen szempontból újnak, egyedinek, formabontónak, különlegesnek, forradalminak kell lenned. És persze jól kell reklámoznod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!