Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen az olaszországi élet,...

Milyen az olaszországi élet, valamint milyenek az olasz férfiak?

Figyelt kérdés

Tényleg romantikus kis macsók, akiknek egy szavát sem lehet elhinni?

Olaszország tényleg koszos, büdös, munkanélküliség mennyire van jelen? Befogadnak egy magyar nőt, ha igen, mennyire?

2013. júl. 3. 17:20
 1/2 lany06 válasza:
100%

iden voltam harmadszorra olaszorszagban, es azt hogy budos, koszos egyaltalan nem lehet elmondani, nyilvan itt is mint minden orszagba vannak szemetek eldobalva, de ez igen ritka!

a ferfiak nagyon szeretnek udvarolni, flortolni, de hogy kinek lehet elhinni a szavat, attol fugg milyen pasit fogsz ki.

a magyar noket teljesen befogadjak, annyira kozvetlenek es baratsagosak, es ugy tudom az olasz ferfiak szeretik a magyar noket, viszont ezt tapasztaltam is!:) en speciel imadom olaszorszagot, amilyen elmenyeket lehet ott szerezni az felejthetetlen!:) nekem eddig csak pozitiv dolgok vannak olaszrol! kedvenc helyem az fix:))

2014. aug. 2. 00:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A leghatározottabban elutasítom, hogy koszosak és büdösek lennének, bár ez nem nemzeti sajátosság, ez függ a neveltetéstől, szociális helyzettől. De egy átlag olasz - akár déli, akár északi - jobban és hangsúlyosabban ad a külsejére, mint mi. Ez nem csak a pénzen múlik, hanem a mentalitásuk ilyen.

Az olasz pasik a magyar nőkben a könnyen megszerezhető nőket látják. Vannak persze ilyen szánalmas alakok, akik jönnek a "Ti amo tesoro mia", "Non potrei vivere senza te", "Tu sei la unica ragione della mia vita" és "Ciao bella" lejáratódott szövegükkel. De vannak ott is jó fejek, de az is igaz, hogy az átlag pasasnak a mamma szent és sérthetetlen. Ha az anyós nem túl jó indulatú, akkor nem sok szavad lesz. Nem mondom hogy rossz hírünk lenne.

2016. dec. 12. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!