Hogy Barátkozzon egy lány egy fiúval?
Én vagyok a kány és tényleg csak barátkozni akarok. Már most is jól kijövünk de csak nagyon távolról. Szeretnék barátkozni. Nem hinném, hogy Ő vagy én többet éreznénk szóval ilyesmi miatt nem aggódom.
Akkor miért barátkoznék vele?
Mert aranyos, és megnyert a személyisége. Több ilyen ember kéne körém. Ennyiről van szó.
Mintha én írtam volna ki a kérdést, annyira szívemből szóltál :) Még az életkorok is megfelelnek :D
Én is épp egy ilyen "projekt" elején vagyok :) Hát én úgy vagyok vele, hogy beszélgetünk msn-en, egyre többet, már többször is kiöntöttem neki a lelkem, mert érdeklődő és kedves volt :) Élőben is haladgat a dolog, bár még nem olyan feszültségmentes mint az internetes gondolatmegosztás :)
Sok-sok sikert hozzá, szívből szurkolok :)
21:28
Mondták már hogy milyen zseniális szövegértési képességgel rendelkezel, kedvesem?;D
21:35
Köszi a bíztatást! Ugye, hogy nem hülyeség? Az a baj, hogy szinte képtelenség keresztezni az útját...:S Pedig sok szempontbőól rohadt közel van és mégis iszonyú távol, mert a sors valahogy ellenem dolgozik. (Ezt a gondolatot kérem senki ne folytassa, mert ez csak afféle szófordulat volt!)
Konkrétumokat meg nem írnék, nehogy lebukjak!:D
A második válaszoló vagyok :)
Nos, én is épp a konkrétumokat kerülöm, merthát mégis, kitudja kik járnak az oldalon :P
Amúgy szerintem sem hülyeség, néha olyan jó lenne egy barát, aki ellenkező nem szemszögéből látja a dolgokat :)
Hát, szerintem kifejezetten könnyű fiúkkal barátkozni, mert velük bármiről lehet beszélgetni. Nekem 1-2 kivétellel csak fiú barátaim vannak, és ezért annyit tettem, hogy odamentem hozzájuk beszélgetni, érdeklődtem a témájuk iránt, néha egy-két poén, és máris megkedveltek.
Az hülyeség, hogy a nők másra valók, tipikus pasi felfogás...
20/L
Azér ez kicsit önellentmondás amikor azt irod h "tipikus pasi" felfogás, nem? Hát hallod, egy pasinak milyen felfogása legyen ha nem pasi felfogása? Női? :D....Tudom h mostanában a búza metroszex a divat, na de azé hé :D
Ja, amúgy nem férfi-nő függő, alapvető ösztön h az ellenkező nemet senki nem úgy kezeli, mint a saját nemét, és ezen az egyenjogúság sem változtatott semmit. A nőknek ugyanúgy benne van (ha tudat alatt is) a gondolataikban hogy, na talán lehetne bármi, mivel ellenkező nemű, de ez természetes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!