Melyik országban élnek a legvonzóbb férfiak (személyes tapasztalataitok alapján)?
Magyarországon.
Amúgy voltam vegyes házasságban és láttam egy tucatot. Ha párt keresel és magyar vagy, úgy értem, Mo-on nőttél fel, ne gondolkozz másban.
És a magyarok tényleg jobbak is. :)
Valaki írta, hogy az amerikai srácok feltűnően tisztaságmániásak ..
Na igen, ehhez csatlakoznék, de kiegészíteném azzal, hogy ez általában a legtöbb ny-európai srácra elmondható, egyszerűen NAGYON FELTŰNŐEN igényesebbek magukkal szemben, ez nem szidás most a keletiek felé, de ténykérdés. Először még nekem is feltűnt, aztán megszoktam, és olyan jól esett, hogy egy srác legalább (vagy jobban) ad magára, mint egy lány ... KOMOLY !!! Tehát nem leszólás, mert mindjárt nekem rontanak sokan, de akkor is így van, ahogy mondta az előttem szóló, sokkal tisztaság mániásabbak, ez a vérükben van. És ez meg alapjában is nagyon izgató nekem.
Kinézetre pedig a déli srácok jönnek be, a kinézetükön túl nagyon bejön a laza mentalitásuk, és ez a kisugárzásukban is benne van, nagyon közvetlenek. Ez se utolsó!
Nekem a fiatal srácok jönnek be (kb 15-től 20 éves korig), és ebben a korosztályban a szlovák fiúk között találtam a leghelyesebbeket. Na meg a távol-keletiek :)
(F/39)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!