a cigányok nem vashiányosak, emiatt erősek, hiszen elegendő vasat szednek fel a rokonokkal. Amúgy kvrva jókat röhögtem! :)
2013. aug. 6. 20:31
14/20 anonim válasza:
A magyar nem kitartó, csak kevés ember. egy magyar nem edz nem bírja a strapát. A mostani gyerekek el vannak kényeztetve míg a cigányok nem. Azért van olyan sok 20 kilós páva facebook-on meg mindenki a számítógép előtt ül és a cigányok többen mennek rá a magyarra de a magyar többen sem megy rá egyetlen cigányra sem.
2013. okt. 22. 14:57
15/20 anonim válasza:
bHL és hol vagyunk, a sötét középkorban hogy csak ezek a fontosak?
Egy polgárháború esetén a magyarokkal lenne minden rendvédelmi szerv. Magyaroknak vannak kapcsolatai, magyarok kezében van minden közmű, víz, élelem ellátás. Lehet hogy a cigányok megint bandákba verődnének mint 300 éve és fosztogatnák a védtelen falvakat, de az első komolyabb magyar szerveződés leverné az ilyen cigány putriszökevényeket.
Amit most látsz a tv-ben hogy a 2-3 cigány család rettegésben tart egy több ezer fős falut azt azért van mert míg az átlag cigányt nem zavarja hogy börtönbe kerül ha úgy adódik, addig a magyar félti a jövőjét. Ez valamilyen szinten érthető, és ez lenne a normális ha itthon értelmesen működnének a rendfenetartó szervek, de valamilyen politikai megfontolásból szándékosan rontják a közbiztonságot. (Oszd meg és uralkodj elv...)
2013. okt. 23. 11:54
16/20 anonim válasza:
És ilyet mondani hogy a magyar nem kitartó... Vicc. Lehet hogy neked életcélod az hogy az öklöddel bárkit meg tudj ölni, de addig egy magyar pl tanul az egyetemen keményen hogy orvos lehessen belőle. Olyan érdekes, egyetemen 1 cigány láttam! Még külföldi cserediákból is több volt!!! Kínait többet láttam az egyetemen mint cigányt, és ez nem vicc. Ha annyira kitartóak miért nem volt velük tele az egyetem? Elárulom neked: mert a legtöbb cigányban még az állati ösztönök uralkodnak, légy te a legerősebb, üss te a legnagyobbat, szaporodj amikor tudsz. Igen, ez lehet hogy elősegíti egy faj fennmaradását, de hosszú távon fenntarthatatlan, és mivel már nem a sötét középkorban vagyunk nem az erő a legnagyobb fegyver. Hanem az intelligencia. Én a cigányok helyében visszavennék a jampiskodásból, el kell fogadniuk hogy ők is a társadalom részei, ehhez méltóan kellene viselkedni.
2013. okt. 23. 12:07
17/20 anonim válasza:
Az a lényeg hogy egy magyarnak erősebbnek kell lennie mint egy cigánynak meg ugye alapból okosabb is a 99%-nál. Csak egy magyar fél egy cigánytól is mert nem csinálnak semmit a magyarok nem tudják magukat megvédeni.
2013. okt. 23. 14:36
18/20 anonim válasza:
Ha cigány lenne az erősebb akkor Cigányország lenne és nem Magyarország.
A cigány akkor erőss ha sokan vannak.
Az ösapáink tudták a módját nadrágba rázni ezeket a "kemény fiúkat" és kussoltak meg nyuszitettek mint a kutyák.
Az a baj,hogy manapság nincs bikacső.
Persze "EMBERI JOGOK"!
De kinek?
2014. máj. 30. 12:04
19/20 anonim válasza:
Sokkal gyengébbek, csak nagy pofájuk van, illetve ha probléma van, akkor késsel jönnek/egész, család megy rá egy emberre. Persze boxolnak, meg thai boxolnak, de országos boxbajnok nem lessz egyikből sem. Nincs bennük kitartás semmi sem. Persze, van köztük nagyon rendes ember is, de sajnos abból van kevesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!